TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Masa ve Duvar Saatleri Koleksiyonum

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Re: Masa ve Duvar Saatleri Koleksiyonum

Mesaj drk » 18 Ara 2011, 16:52

TheCooper umarım ilerde bir JLC Atmosla yoluna devam edersin :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj TheCooper » 18 Ara 2011, 16:58

Merhabalar...

Ebay'den hiç alışveriş yapmadım.Ama sayın trenton bu konuda yardımcı olabileceğini söyledi.Şimdilik biraz daha cüzi fiyatlı olanlardan başlayacağım.Daha öğrenciyim.O nedenle bu bahsettiğiniz saatleri almam pek mümkün değil.Bu forumda da bahsettiğim, aradığım saatleri orada buldum.Bakalım ilk alışveriş nasıl olacak? :?
Nacar en metin saattir...
Kullanıcı avatarı
TheCooper

Mesaj Earlgrey » 18 Ara 2011, 17:00

400 gün maşallah :) Alınır bir şekilde belki ama kargo ücretleri çok.. Mesela bir tane Shatz gördüm, kargo ücreti 78 USD, ya da bu üstteki saatin kargosu 40 USD.. Kol saati, cep saati gibi kargo ücretleri ekonomik olmuyor malesef.. Ama kafaya koydum bu tarz bir tane denk düşürüp almam gerek:) Çok karizmatik görünüyorlar :)

Bu da çalarken videosu:

Kullanıcı avatarı
Earlgrey

Mesaj Earlgrey » 18 Ara 2011, 17:04

TheCooper, bence de bütçe neyse ona uygun devam etmelisin.. Trenton rehberlik ediyorsa kısa sürede çok kaliteli saatleri uygun bir şekilde almaya başlayacaksın demektir.)

Hayırlı uğurlu olsun..

EK-NOT: Geçmişte aldığın saatler içerisinde de gerçekten güzel saatler var..
Kullanıcı avatarı
Earlgrey

Mesaj asymptote » 18 Ara 2011, 17:15

Earlgrey videoyu izledim de her sabah bununla uyanmak güzel olurdu :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj TheCooper » 22 Ara 2011, 20:58

Bugün gene alışverişe gittim.4 adet saat aldım.Birincisi devasa büyüklükte bir Hislon.Mekanizma yerli.Fakat kasası çok hoşuma gitti.En yakın zamanda mekanizmasını FHS Alman mekanizma ile değiştireceğim.İkincisi Hettich Alman seramik mutfak saati.Saatin ekstra olarak geri sayım fonksiyonu mevcut.Üçüncüsü Smiths Alarm masa saati.Büyük Britanya malı.Üçüncüsü gene Alman masa saati...Resimlerini koyacağım en kısa zamanda.Ayrıca aldığım Hettich saatin mekanizmasının işleyişini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz...

Nacar en metin saattir...
Kullanıcı avatarı
TheCooper

Mesaj retrograde » 25 Ara 2011, 17:18

TheCooper yine saat almışsın. aman dikkat bunun sonu istifçiliğe kadar gidebilir bir dost tavsiyesi.

aldığın saatler hayırlı olsun diyeyim ben şevkin kırılmasın ama yukarıda da arkadaşların bahsettiği gibi 10 tane saat olacağına 1 tane sağlam kaliteli saatin olsun. sağlıcakla kal.

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Mesaj ahmettop » 01 Oca 2012, 16:33

mükemmel bir koleksiyon.bende de 32 senelik olduğunu tahmin ettiğim ve eşimin annesinden yadigar, çalışmayan çin malı polaris marka bir masa saati vardı,evimizin bir kenarında çalışmadan yaklaşık 3 senedir duruyordu.ne büyük bir kayıpmış Allahım.tesadüfen meydana çıktı,mekanik ev aletlerinin evde vd-40 yağı ile bakımını yapıyordum,birde saatin içini açayım dedim, kurma yay kısmının alt tarafında yoğun bir pas akıntısı vardı ve kurma anahtarı bir milim dahi oynamıyordu,sprey yağı paslı kısımlara sürdükten sonra kurma anahtarını ileri geri hareket ettirdim ve sonunda inanılmaz bir tik tak sesiyle yadigar saate can geldi.harika bir duygu.2 aydır hiç sapmadan çalışıyor ve onsuz uyuyamıyorum.mükemmel huzur verici bir ses, sabahta bir o kadar hırçın:) sıktıysam affola,duygularımı paylaşmak istedim saygılarımla
Kullanıcı avatarı
ahmettop

ÖncekiSonraki

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners