TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Vintage Kolleksiyon Saatler Fiyat Bilgisi Lütfen

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Re: Kolleksiyon saatler fiyat bilgisi Lütfen.

Mesaj adiyge » 27 Tem 2015, 19:44

Ökkeş ne demek ve diğer terbiyesizliklerin luzümü yok terbiyesizlik serbest mi bu forumda? babam 2. el alma hastasıydı yüzlerce saat var onlarca bisiklet yüzlerce telefon onlarca ayakkabı elbise var hadi giyecekleri hayır kurumuna vericez de daha napabilirim biz kızıyorduk almasına ben öldükden sonra ne yaparsanız yapın diyordu temizlik yapmamız lazım prefabrik ev agzına kadar ama degerli ama degersiz hurda dolu neyse gönülden yardımcı olanlara teşekkürler,pervasızlar da bi hayır yapacaktınız iki kelime yazıp onu beceremediniz.
Kullanıcı avatarı
adiyge

Mesaj Clk » 27 Tem 2015, 21:18

Beyler, belli yorumlari yaparken bu soruyu yönelten insanin/ailenin ihtiyactan satiyor olabilecegini göz önünde bulunduralim. :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj asymptote » 27 Tem 2015, 21:52

Babanız çok iyi bir koleksiyonermiş, saatleri özenle toplamış.. Hepsi gerçekten çok karakterli saatler..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Cotton » 27 Tem 2015, 22:19

:D
asymptote yazdı:Babanız çok iyi bir koleksiyonermiş, saatleri özenle toplamış.. Hepsi gerçekten çok karakterli saatler..

:thumbup:
Hiç bir şeye cesaret edemeyen, hiç bir şeye ümit beslemesin !
Kullanıcı avatarı
Cotton

Mesaj adiyge » 27 Tem 2015, 23:09

Haklısınız clk ihtiyaçtan ailece karar aldık değerlendirmek zorundayız ki bu paylaştığım saatler devede kulak çoğu eşyalarına bakmadık bile daha yüzlerce var altın saati de varmış en karlı saatim diyordu onuda bulamadık bulsak ta anlamayız araştırıp öğrenmek zorundayım ve karakterli saat anlamını bilmiyorum ama bazı saygısız yorumlar beni üzdü samimi bir ortamınız olabilir ama ben yabancı bir kişiyim daha anlayışlı olunmasını beklerdim bazı yorumculardan. Kolleksiyon saygı ve sevginizi anlıyorum ama benim hobim değil hatıra yada kolleksiyoncu olarak ama bugün kardeşimle de bu konuda mesajlaşırken araştırdıkça kolleksiyonculuğa sevgi kazanmaya başladık gibi hatta bizde kıyamazsak saklarsak diye aklımıza geldi ondan bağlanmadan bir an önce satmalıyız diye düşündük.
Kullanıcı avatarı
adiyge

Mesaj Caner1983 » 28 Tem 2015, 06:49

İhtiyaçtan ise anlaşılır ama bu benim fikrim ve benim yorumum son cümle şık olmamış be hocam
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj Attor » 28 Tem 2015, 22:21

Para biriktir. Saatlerin hepsini özenli bir ustaya götür. Herşeyiyle bakımını yaptır, çalışır duruma getir. Tamir tarihini not al ve her 5 yılda bir tekrar bakımlarını yaptır. Takmayı yada ilgilenmeyi sevmiyorsan, bir saat saklama kutusu al ve ilerde çocuklarınla paylaş. Derim ben naçizane...
Kullanıcı avatarı
Attor

Mesaj vmetin » 29 Tem 2015, 00:24

Bence ilerde üzülmemek için saatlerden sadece 1 tanesini saklayıp Diğerlerini satabilirsiniz, insanlar Malın kölesi değil mal insanların kölesi Olmalı. Benim saatim benden sonra çocuğuma kalsa ve sıkıntı içinde olsa 1 saniye düşünmeden satsın isterim.

Bu Tür saatler ilgi alanıma girmemekle beraber fiyatları iyimser bir tahminle 100-800 arası değişebilir. Tabi içlerinde altın olan varsa hurda altın olarak değerlenir.

Kimse koleksiyoner olmak ya da saat sevmek zorunda değil. Bence herşey insan için. Satın ve sıkıntınızı giderin bol keseden atanlara da kulak asmayın.
Kullanıcı avatarı
vmetin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: sphinx ve 24 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners