TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Vintage Tissot Visodate Yorum

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Vintage Tissot Visodate Yorum

Mesaj godzilla34 » 20 Ağu 2010, 22:36

Arkadaslar bu saatide gecen gun aldim makine resmini daha cekemedim ama distan gorunusu boyle bir saat bu saatede 40 euro verdim tabi gene nekadar dogru yaptim ama satici aciklamasinda kusursuz ve caminda tek cikiz bile yok diyor ve garanti veriyor geri almaya bir kusura olursa eger ben genede size bir danisayim dedim tek resimle nekadar yorum olur oda ustadlarin isi

Resim
Kullanıcı avatarı
godzilla34

Re: TISSOT VISODATE

Mesaj godzilla34 » 20 Ağu 2010, 22:57

Hemen yazayim benden kaynakli bir sorun degildi yetkili arkadaslar site acmadi geri ileri yapinca 5 adet konu birden olmus site adminleri diger 4 konuyu silerse sevinirim.
Kullanıcı avatarı
godzilla34

Re: Vintage Tissot Visodate Yorum

Mesaj sedir » 20 Ağu 2010, 23:22

Böylece siteden dışarı atıldığını belirten ikinci kişi godzilla34 oluyor.
Bu sorunu şu saatlerde çok yoğun olarak yaşıyorum.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Clk » 20 Ağu 2010, 23:27

Godzilla, benden sana nacizane bir tavsiye. Birkac gün icerisinde yaklasik 100 Euro'yu cesitli saatlere bagladin. Bu saatler tabii ki güzel ama....

Ben olsam parayi bu sekilde ufak ufak farkli saatlere yatiracagima ilk etapta bir Tourby, Steinhart yada Rundenmeister (hepsi Alman) güzel bir saat alirdim. Bu sekilde de hobi hem ciddi boyuta gecmis olur hem de prestiji olan bir saati koluna takmis olursun.

Eger gercek anlamda vintage saatler istiyorsan o zaman secimlerini cok daha dikkatli yapmalisin.

Deine Uhren sind leider alle Alteisen :( Spar dein Geld erstmal...

P.S. Bende :(
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj godzilla34 » 20 Ağu 2010, 23:34

ustadim guzel bir tavsiye aslinda ama benim gozum soyle guzel bir oris almak bu saatleride almadan yapamiyorum fazla mal goz cikarmaz diye zaten aldigim fiyatlar neki inan burda disarda 2 saatte harcanacak para bense carcur etmektense zevk yapiyorum ustadim varsin dursun hangisi daha az hosuma giderse onu satarim nasilsa burdaki alicilar deli gibi saat aliyor ayni benim gibi ustelik bu acemice aldigim saatlerle ugrasmak cok zevkli onlari temizliyorum yeni kayislar aliyorum zaman cok guzel geciyor yoksa bu gurbet memlekette durmak cok zor ama tavsiyen icin tesekkurler yerimde olsan burda inan sende aynisini yapardin inaniyorum
Kullanıcı avatarı
godzilla34

Mesaj godzilla34 » 20 Ağu 2010, 23:38

sunuda soylemeden gecemiycem boyle saatleri almasam sizlerle tanisma firsatim olmiycakti simdi bos bos internette gezmiyorum sayenizde yeni seyler ogreniyorum iyide dostluklar elde etmek kolay degil heleki bu memlekette ben bu sitedende sizlerdende cok memnunum bosver alim gitsin parayla dost hic satin alinmiyorki
Kullanıcı avatarı
godzilla34

Mesaj Clk » 20 Ağu 2010, 23:40

Sen dertlenmissin be kardes :( Neresindesin sen Almanyanin?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj godzilla34 » 20 Ağu 2010, 23:42

berlin dostum ama inan geldigim gune lanet ediyorum bir hafta once bir oglum olldu bir o birde siz simdi cok daha iyi zaman geciriyorum sayenizde ve buraya geleli daha bir sene oldu delirmek uzereydim az daha
Kullanıcı avatarı
godzilla34

Sonraki

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners