TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler Bölümü Öneri

Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler Bölümü Öneri

Mesaj asymptote » 04 Ara 2012, 14:45

Pollemik yapma sevgili moderatörüm.. :D :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Metin06 » 05 Ara 2012, 00:09

sayın @SeRxx;
maalesef siz benim demek istediğimi anlamamışsınız.ben sorumlarıma cevap verilmemesinden şikayet etmedim.bilakis sadece benim değil,başkaca forum üyelerine verilen cevaplarla birlikte neredeyse kusursuz bir destek-yardım aldığımızı ve bu konuda ki memnuniyetimi de defaatle dile getirdiğimi düşünüyorum.benim kastım şu;
şuan da bu konunun da içinde bulunduğu SAAT MEKANİZMALARI VE TEKNİK BİLGİLER BÖLÜMÜNDE saat konusunda bilgili-birikim sahibi-uzman kısaca USTA olarak tabir edeceğimiz siz ve sizin gibi birçok hem yönetici hemde üye sıfatında olan arkadaşların, sadece bilgi verme,tecrübelerini aktarma,öğretme-eğitme amaçlı konular açması gerektiğini,o konular hakkında bizim tam anlayamadığımız-kavrayamadığımız veya fulü kalmış noktaları aydınlatmak adına sorduğumuz soruların cevaplanması ile zenginleşecek konuların olması gerektiğini anlatmak istemiştim.bunun haricinde yeni saat alan bir üyenin saati ile ilgili merak ettiklerini veya yaşadığı sorunların çözümünü aramak adına veya da buna benzer konuları burada değil,önceki mesajımda örneklendirdiğim üzere "foruma sorun- saatim hakkında bilgi almak istiyorum- saatimde ... sorunu var,nedeni/çözümü nedir- vb..." bir bölüm açılsın ki, hem bu bölümlerde de ayrı bir deneyim paylaşımı olur ama daha da önemlisi burada ustaların açtığı-paylaştığı önemli konular arada kaynamasın-kaybolmasın demek istemiştim.
ayrıca yazmış olduğum koca paragraftan, tekrar tekrar okuduğumda bile nasıl yukarıda ki olumsuz sonuçları çıkarttığınızı anlayamadığım gibi, yazdıklarımdan iki küçük alıntı yaparak,konu-anlam bütünlüğünü bozarak beni haksız yere eleştirmenizi de size yakıştıramadığımı önemle belirtmek isterim.
saygılarımla...
not:genelde kendimi doğru ifade ettiğimi düşünürüm ve özellikle sanal ortamda olabilecek yanlış anlamaların çok üzerinde durmam,lakin kendime haksızlık yapıldığını düşünmeme kadar.ileride birbirimizi daha iyi tanıdığımızda bu tür yanlış anlamaların olmayacağına da eminim ama ilk başlarda insanları birbirini doğru anlaması ve iyi tanıması önemli olduğunu düşünüyorum.
"İNSANIN KEDERİ,HIRSLARI KADARDIR"
Kullanıcı avatarı
Metin06

Mesaj asymptote » 05 Ara 2012, 00:27

Forumda saatler konusunda uzman bir ya da iki kişi var Metin bey, onlar da biz değiliz :)
Bir yanlış anlaşılma olabilir, bunu dert etmeyin, forum üyelerimiz anlayışlıdır bizim, sizin de öyle olduğunuzu düşünüyorum. İleride çok şey paylaşır, konuşuruz.. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Önceki

Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 55 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners