XCopter yazd覺:ncelikle merhaba, ben bu konu hakk覺nda olduk癟a arat覺rma yapt覺m ama bir sonuca ulaamad覺m.Bu balans sal覺n覺m h覺z覺 neye g繹re nas覺l belirlenir?Yani nas覺l 18000,21600,28000 ve 36000 oluyor? Benim bu konu hakk覺nda ufak bir tahminim var, san覺r覺m balans shock 羹nitesinin 羹zerinde olan reg羹lat繹rle yap覺l覺yor. (Oradaki reg羹lat繹r yay覺 gerip daha m覺 gevek b覺rak覺yor acaba)
XCopter yazd覺:Birey daha ekliyeyim mesela saat 20 saniye ileri gidiyor saat癟iye g繹t羹r羹yoruz.(Daha hi癟 b繹yle bir konuda g繹t羹rmedim sadece tahminimi yaz覺yorum.)Saat癟i ayar makinesine saati koyup elde edilen verileri g繹r羹yor.Peki saatin hassasiyet ayar覺da balans覺n 羹zerindeki reg羹lat繹r sayesinde mi yap覺l覺yor?Bir yerde okumutum saatin hassasiyet ayar覺 elle usta taraf覺ndan yap覺l覺r diye.Halbuki ben bu ayar覺n 癟ok ama 癟ok hassas olduunu bunun elle insan taraf覺ndan yap覺lamayaca覺n覺 bunun bilgisayar yard覺m覺yla yap覺ld覺覺n覺 zannediyorum.
asymptote yazd覺:Tesad羹fe bak, sorduun sorulara ayn覺 s覺ra ile cevap verilmi daha 繹nce:![]()
![]()
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=49&t=3038&p=85299&hilit=sal%C4%B1n%C4%B1m+frekans%C4%B1n%C4%B1#p85299
mucadeleci yazd覺:eskiden bunun yerine mekanik cihazlar kullan覺l覺rm覺, sismoraf gibi.
D繹n TSF Saat Mekanizmalar覺 & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 49 misafir
|