Dakika indekslerinin olmaması sizin için bir sorun değilse (ben çoğu zaman sorun ediyorum) ikinci saat - hm38615735 - hem tasarım hem de makine olarak bence daha güzel. Standart sınıfta bu iki makineden 2892 bariz üstündür ancak top, elaborate ve COSC sınıflarında iki makine arasında çok belirgin bir fark olmadığı söylenmekte. 2892 nin 2824 e göre en büyük avantajı daha ince olması, ayrıca rotor göbeğinin çapı daha büyük, burada kullanılan bilya sayısı fazla ve bu durum 2892 nin rotor ömrünün daha uzun olabileceğini düşündürüyor (gerçi bu fark çok da önemli değil, 2824 ün rotoru da en az bir insan ömrü kadar vardır diye düşünüyorum).
Sonuç olarak Hamilton un en yakışıklı modellerinden iki tanesi arasında seçim yapacaksınız, işiniz zor olmakla birlikte kaybetme ihtimaliniz de yok
Benim tercihimi soracak olursanız, dakika indeksi takıntıma rağmen sanırım ikinci modelin - hm38615735 - beyaz kadranlı olanını tercih ederdim.

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein