Dedeoğlu yazdı:Değerli üstadlar, ben saat tamirinden çok anlamam fakat, bildiğim kadarıyla Türkiye'de saat tamiriyle ilgili Türkçe bir kitap yok. Saat tamirinden anlayan ve şu bölümünü ıyi bilir yaparım diyenlerin katkılarıyla bir komisyon halinde Türkiyenin kitap ve saat alanında bir ilkini gerçekleştirerek tarihi bir hizmet yapılabilir mi?
asymptote yazdı:Dedeoğlu yazdı:Değerli üstadlar, ben saat tamirinden çok anlamam fakat, bildiğim kadarıyla Türkiye'de saat tamiriyle ilgili Türkçe bir kitap yok. Saat tamirinden anlayan ve şu bölümünü ıyi bilir yaparım diyenlerin katkılarıyla bir komisyon halinde Türkiyenin kitap ve saat alanında bir ilkini gerçekleştirerek tarihi bir hizmet yapılabilir mi?
Bu konuda yabancı dillerde yazılmış otorite kitaplar var, onların çevirisi yapılsa yeter aslında, hatta büyük bir kazanım olur.. Fakat 1000 adet satılması dahi çok zor olan böyle bir kitabın basımına hangi yayınevi yanaşır bilemiyorum. Ancak devlet desteği sağlanırsa böyle bir girişimde bulunulabilir. Şu forumda herkes 5 sayfa çevirse bir kitabın çevirisini bir haftada hallederiz aslında..
e155159 yazdı:Bana 10 sayfa yaz abi
Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 69 misafir
|