Evet

sentez42 yazdı:Fırçalanmış metalde işe yarıyor. Parlak metalde ise arkadaşların dediği gibi pattex iyi sonuç veriyor. Üst ve alt arasındaki fark ortada. Ama biraz pis![]()
justaguy yazdı:sentez42 yazdı:Fırçalanmış metalde işe yarıyor. Parlak metalde ise arkadaşların dediği gibi pattex iyi sonuç veriyor. Üst ve alt arasındaki fark ortada. Ama biraz pis![]()
Çok güzel olmuş, elinize sağlık. Pattex'i nereden aldınız acaba?
sentez42 yazdı:justaguy yazdı:sentez42 yazdı:Fırçalanmış metalde işe yarıyor. Parlak metalde ise arkadaşların dediği gibi pattex iyi sonuç veriyor. Üst ve alt arasındaki fark ortada. Ama biraz pis![]()
Tekzen ve koçtaşlarda hocam.
ozmo yazdı:merhabalar, ben mümkün ise jubile kordonun polished olan orta kısmını nasıl brushed yapabilirim? vidyolarda yeşil renk scotch brite kullanarak birinin yaptığını gördüm ama internette yeşil bulamadım, kırmızı buldum, very fine işe yarar mı bilmem brushed yapmak için. yapan ya da yaptıran var mıdır? teşekkürler şimdiden.
sentez42 yazdı:justaguy yazdı:sentez42 yazdı:Fırçalanmış metalde işe yarıyor. Parlak metalde ise arkadaşların dediği gibi pattex iyi sonuç veriyor. Üst ve alt arasındaki fark ortada. Ama biraz pis![]()
Tekzen ve koçtaşlarda hocam.
Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir
|