TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio EQS A500DB 1AVDR İleri Gitme Sorunu

Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Casio EQS A500DB 1AVDR İleri Gitme Sorunu

Mesaj starex » 28 Şub 2013, 19:00

Merhaba,

Ben EQS A500 kullanıyorum, kimilerine biraz karmaşık gelse de ben saat ayarlarıyla ilgili bir sorun yaşamadım. Kılavuzu iyi takip ederseniz zor değil ancak farklı, akrep ve yelkovan o anki mod a göre farklı ayarları ifade ediyor. Dİjital olmayan bir saatin geri sayım yapması falan benim hoşuma gitti. Otomatik takvim ve güneş enerjili olması da avantaj bence. Eksiği safir camının olmaması. Silikon kayış celik kasada değişik duruyor ve saatin ağırlığını hafifletiyor, çelik kordon seçeneği de var. Aldığım gün ayarlarını yaptım daha sonra hiç ihtiyaç duymadım, ileri/geri gitmedi. Fonkiyonel saatleri seviyorsan iyi bir tercih.
These are the best of times.
Kullanıcı avatarı
starex

Önceki

Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners