Kullanma kilavuzu yanimda değil internette de tam bilgi bulamadim.Tepe kolunu kendime cekmem gerekiyo denedim olmadi.Rahat da döndüremiyorum kolu.Nasil ayarlayabilirim,simdiden tesekkurler

eraslani yazdı:tepe kilitli olmalı..
sola döndürerek önce vidalı kısmı açmalısınız..
Lopster yazdı:eraslani yazdı:tepe kilitli olmalı..
sola döndürerek önce vidalı kısmı açmalısınız..
Sola döndürmekten kastınız nedir ? Otomatik saatlerde yeniyim kusura bakmayin
Lopster yazdı:Abiler merhaba,
Kullanma kilavuzu yanimda değil internette de tam bilgi bulamadim.Tepe kolunu kendime cekmem gerekiyo denedim olmadi.Rahat da döndüremiyorum kolu.Nasil ayarlayabilirim,simdiden tesekkurler
KKarakuş yazdı:Lopster yazdı:Abiler merhaba,
Merhaba,
Mako bildiğiniz üzere diver klasmanında bir saattir. Bu yüzden de kurma kolu vidalı olup öncelikle bunu açmanız gerekecektir.
Kurma kolunu bir tık çekip saat 12 yönünde çevirdiğinizde tarih diski, 6 yönünde çevirdiğinizde ise gün diskini ayarlayabilirsiniz.
Kurma kolunu iki tık çektiğinizde ise saati kurmanız sağlanacaktır.
Lopster yazdı:KKarakuş yazdı:Lopster yazdı:Abiler merhaba,
Merhaba,
Mako bildiğiniz üzere diver klasmanında bir saattir. Bu yüzden de kurma kolu vidalı olup öncelikle bunu açmanız gerekecektir.
Kurma kolunu bir tık çekip saat 12 yönünde çevirdiğinizde tarih diski, 6 yönünde çevirdiğinizde ise gün diskini ayarlayabilirsiniz.
Kurma kolunu iki tık çektiğinizde ise saati kurmanız sağlanacaktır.
Yukari yönde cevirdim kurma kolunu cekemiyorum tepeyi neden acaba
Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 54 misafir
|