Seiko skx ve Orient mako/ray bezel ve kordon uyumu

Gönderilme zamanı:
28 May 2023, 14:52
ercuz
Merhabalar orient ray 2 saatimi çok severek kullanıyorum ancak üzerinde diver kordon var ve açıkcası bezelini pek beğenmiyorum.
Seiko skx içi üretilen in bezel ve çelik kordonlar orient mako/ray için birebir uyumlu diye okudum.Tecrübe eden var mı?
Re: Seiko skx ve Orient mako/ray bezel ve kordon uyumu

Gönderilme zamanı:
29 May 2023, 03:17
hknmtn
ercuz yazdı:Merhabalar orient ray 2 saatimi çok severek kullanıyorum ancak üzerinde diver kordon var ve açıkcası bezelini pek beğenmiyorum.
Seiko skx içi üretilen in bezel ve çelik kordonlar orient mako/ray için birebir uyumlu diye okudum.Tecrübe eden var mı?
Merhaba. Uyumlu değildir diye düşünüyorum. Öyle olsa modlama için parça üreten siteler kesinlikle belirtirdi. Ayrıca Mako2/Ray2 için üretilen bezeller de var.
https://www.namokimods.com/collections/orient-bezelshttps://www.dlwwatches.com/collections/bezels/OrientTabi bahsettiğiniz bezel insert ise o da muhtemelen uymayabilir çünkü uysaydı bence kesin belirtirlerdi. Ekstradan bir saate daha uyuyor olması demek daha fazla satış demek sonuçta.
https://passthewatch.com/collections/ve ... faa-seriesAyrıca kordonlarda farklıdır. Mako için üretilenler ayrı çünkü.
https://www.strapcode.com/collections/mako-ii