TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bayan Otomatik Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bayan Otomatik Saat Tavsiyesi

Mesaj provista » 12 Eki 2010, 12:11

arkadaşlar merhaba. forum erkek ağırlıklı malum bu yüzden de pek bir kadın saati önerisi olmuyor.
üstadlar sizler bu konuda tecrübelisiniz. bayanlar için otomatik saat başlangıcı (seiko 5 gibi yada seiko 5) saat var mı? ben bulamadım... sizler bu konuda ne diyeceksiniz merakla bekliyorum....
Kullanıcı avatarı
provista

Re: bayan-otomatik

Mesaj yusufragip » 12 Eki 2010, 12:47

Pırlantın sıtesınde orıs ın modellerı var gayet hos ve dıger saatlere gore bence goze daha cok hitap edıyorlar
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj Frax » 12 Eki 2010, 12:59

Başlangıç olarak bütçenin durumu önemli burada. Oris ler biraz pahalı olmaz mı? Onun dışında aslında çok bildiğim model de yok benim. Belki Seiko ile Tissot da falan olabilir.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj yusufragip » 12 Eki 2010, 13:19

Haklisin Frax 2 bin lira civarinda . Butce araligi goremedigim icin direk orisin begendim bir modelini soyledim pazarlikla bu fiyat daha asagi cekilebilir :)
link :
http://www.e-pirlant.com/?urun-detay_1142__Oris_Artelier_Date_Diamonds_.html
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj provista » 12 Eki 2010, 13:40

:) oris kesinlikle... 0-600 tl arası diye sınır çizeyim en iyisi
Kullanıcı avatarı
provista

Mesaj yusufragip » 12 Eki 2010, 14:00

Swatch un modellerine baktinizmi ? Saat ureticeleri bayanlar icin erkeklere urettigi kadar cok model uretmiyor ne yazikki kasa capi kucuk sade bir erkek saatide tercih edebilirsiniz demokraside careler tukenmez chorono saatlerinde kucuk caplilari var :) :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj Archezia » 12 Eki 2010, 15:37

Baktınız mı bilmiyorum ama forumda bayan saatleri için ayrılmış bir bölüm var. Belki orada istediğiniz tarzda saatler hakkında bilgiler vardır. Link : viewforum.php?f=71

Ben 0-600 TL aralığında bilmiyorum. Otomatik bayan saatleri genelde erkek saatinin biraz daha küçük ve taş döşenmişi oluyor. O da fiyatı arttırıyor biraz doğal olarak. Eminim yardımcı olabilecek birileri vardır forumda...

Google'a Seiko 5 Ladies yazarsanız birkaç saat satıyor ama Türkiye'de nasıl bulursunuz bilemiyorum. Bir örnek:

Seiko SYMD91
Resim
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 147 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners