Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Noc » 21 Oca 2022, 00:52
Herkese merhaba eşim hediye olarak saat&saat mağazasından seiko 5 pepsi bezel güzel bir saat almış fakat
http://seiko.orgfree.com/ adresinden seri numarası sorguladığımda bilinmeyen bir tarihte üretildiği veya fake olduğunu görüyorum, bu sorgulama sitesi güvenilir midir, saatim gerçekten fake olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
-

Noc
-
selfwinder » 21 Oca 2022, 17:04
Seiko saatlerin seri numaralarının ilk iki hanesi üretim yılı ve ayını ifade etmekteydi, son yıllarda çıkan bazı modellerde -veya tüm modellerde bundan emin değilim- bunu değiştirdiler.
Bu tür sorgulama siteleri de seri numarasına göre sonuç çıkarıyor ve sizin saatiniz yeni bir model olduğu için sonuç bulamıyor muhtemelen
less is more
-

selfwinder
-
Noc » 21 Oca 2022, 21:48
Bilgi için teşekkür ederim
-

Noc
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 125 misafir