Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
kirpi » 03 Eki 2021, 00:06
copycat yazdı:Bu seride, benim diğer markaların neden yaptığını bir türlü anlayamadığım bir tercih de düzeltilmiş.
Malum otomatik saatler ortalama 3 gün kullanılmasa duruyor. Bu sebepten her seferinde tekrar ayarlamak gerektiğinden, tarih penceresinin yanındaki gün penceresi çoğu kişi tarafından avantaj değil tam tersi dezavantaj olarak görülüyor.
Quartz saatlerde durma sorunu olmadığı için gün penceresi güzel bir detay oluyor.
Bu durumda visodate gibi birçok seride, saat markaları otomatik versiyona gün fonksiyonu koyarken, quartz versiyona koymuyor.
Burada bana göre aklın yolu olacak şekilde otm.de kaldırıp, quartzı day date yapmışlar.

Hamiltonun modelinde; hem otomatikte hem quartzda day date olarak koymuşlar kadrana, çok da güzel görünüyor. Ayarlanması da o kadar zor değil galiba, niye dezavantaj olarak görmüşler ki o kadar acaba
-

kirpi
-
Dgkndrmn » 03 Eki 2021, 11:15
Hamilton gerçekten cok şık görünüyor, kalite algisinda cok fark olacağını düşünmüyorum. Longines daha minimalist tasarimli kalite algisi daha on planda. Ancak Hamilton oldukca havali.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Dgkndrmn
-
prx » 04 Şub 2022, 11:29
Longines al bence kardesim dayaniklilik acisindan evliyadelik
Prx; Battı balık yan going.
-

prx
-
mbs1905 » 04 Şub 2022, 14:36
Longines'i marka olarak daha çok seviyorum. Bende de Conquest'in 39mm beyaz kadranlı modeli var. Longines tavsiye ederim.
Burak
-

mbs1905
-
ErsinGS » 19 Mar 2022, 02:21
Hamiltonun bu modeli güzel duruyor kadranı daha dengeli. üstelik daha ekonomik
-

ErsinGS
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna, Google [Bot], Mtn ve 140 misafir