Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
haylo » 09 Kas 2023, 16:23
Ben Tudor ile Longines kıyasında her daim Tudor’u seçerim. Her ikisini de kullandım. Tudor’un kalite hissiyatını görmedim Longines de. İlerde satıp değiştirmek isterseniz de yine Tudor bu alanda daha iyi. Başta da dediğim gibi ben bu kıyasta her zaman Tudor derim.
İskonto sorunuza gelince 3 sene önce Tudor alırken 100€ indirim yaptırabilmişim, benimle benzer zamanda saat alan arkadaşıma yapmamışlardı. Ama birkaç ay önce yine bir Tudor aldım, bu sefer indirim yapmadılar hem de bu sefer eski müşterileri olmama rağmen indirim söz konusu olmadı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

haylo
-
keremikoo » 09 Kas 2023, 16:27
haylo yazdı:Ben Tudor ile Longines kıyasında her daim Tudor’u seçerim. Her ikisini de kullandım. Tudor’un kalite hissiyatını görmedim Longines de. İlerde satıp değiştirmek isterseniz de yine Tudor bu alanda daha iyi. Başta da dediğim gibi ben bu kıyasta her zaman Tudor derim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cevabınız için teşekkürler. Tudor bencede longines ten daha kaliteli bir his veriyor ancak diğer tarafta zulu time fiyatıyla ve tasarımıyla beni düşündürmüyor değil.
-

keremikoo
-
Mrtbls » 11 Kas 2023, 09:14
Merhaba, 1 hafta once Zulu 39mm aldim. Oncesinde sizin gibi Tudor secenegi aklimdaydi ve defalarca farkli modelleri denedim. Ve sonunda tercihim Zulu oldu.
Oncelikle Longines'in Spirit koleksiyonu ile kalite seviyesini fiyat segmentine gore oldukca yukselttigini soylemek gerek. Detay iscilik ve mazleme kalitesi oldukca guzel. Benim icin onemli bir ozellik olan kolay tak-cikar metal bilezik sistemine sahip. Saatin renk alternatifleri cok guzel ve hepsi ayri kordonlarla guzel kombinlenebiliyor.
Bilezikteki toka gorunus ve kalite olarak daha guzel olabilirmis, keske yeni hydroconquest gmt de kullandiklari ince ayarli ve logo kabartmali toka kullanilsaymis.
Bunun disinda hangi saati alirsaniz pisman olmazsiniz bence. Ben farkli markalari deneyimlemekten hoslaniyorum. Longines kontenjanini Zuluya ayirip Tudor icin BB58 yada Pelagos almayi dusunuyorum. Ileride baska alimlar planliyorsaniz bu cercevede dusenebilirsiniz.
SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Mrtbls
-
rasta82 » 28 Kas 2023, 15:17
zulu time 39 ve BB pro arasında kalıp 2 sini de canlı denedikten sonra. saniye tereddüt etmeden zulu yu seçtim. zulu time longines in genel kalitesinin çok üzerinde bir model. bilekte çok daha gösterişli daha lüks ve elegant duruyor. tek handikapı tokası oldu benim için. daha güzel bir logo engravingi olabilirmiş.
-

rasta82
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 127 misafir