Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Zoro » 20 May 2024, 21:08
Selamlar,
Citizen'in yeni çıkartmış olduğu saati gördünüz mü? Benim oldukça hoşuma gitti.
https://streamable.com/n4nsip - video
Titanyum, 40 saat güç rezervi, 40,5 mm çap
Henüz ülkemize gelmedi, yurtdışında satış fiyatı 429€

Büyüdüm korsan oldum.
-
Zoro
-
sasuta » 20 May 2024, 21:33
Saniye ve takvim olmasaymış efsane olurmuş.
"Bir fırıldak rüzgar olmadan dönüyorsa mutlak bir üfleyen vardır"
-

sasuta
-
danGerfuLL » 22 May 2024, 06:42
Biraz PRXten esinlenmisler sanırım. Saat güzel görsel açıdan çok beğendim; ancak 8213 mekanizma var saatte. Sadece benim başıma gelmiş olabilir; ama ben bu mekanizmaya düzgün zaman tutturamadim. Kolumda takılı değilken türlü pozisyonlarda bıraktım saati, maalesef bir sonuç alamadım. Citizen'de 8xxx serisi mekanizmada aldığım sonuçlar negatif, 9xxx serisinden de bir o kadar memnun kaldım işin açıkçası. Keşke 9xxx serisi bir mekanizma koysalarmis şu güzel saate.
23021RAAEG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

danGerfuLL
-
maviplnet » 10 Haz 2024, 08:35
danGerfuLL yazdı:Biraz PRXten esinlenmisler sanırım. Saat güzel görsel açıdan çok beğendim; ancak 8213 mekanizma var saatte. Sadece benim başıma gelmiş olabilir; ama ben bu mekanizmaya düzgün zaman tutturamadim. Kolumda takılı değilken türlü pozisyonlarda bıraktım saati, maalesef bir sonuç alamadım. Citizen'de 8xxx serisi mekanizmada aldığım sonuçlar negatif, 9xxx serisinden de bir o kadar memnun kaldım işin açıkçası. Keşke 9xxx serisi bir mekanizma koysalarmis şu güzel saate.
23021RAAEG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zamanı iyi tutmayan saate nedense kanım hiç kaynamıyor. seikode da benzer olayı yasamıştım. 6R15 mekanizmada yaşadım. bir türlü istediğim şekilde tutmadı zamanı ve saat zaman tutmayınca içine tam sinmiyor.
-

maviplnet
-
mturann » 10 Haz 2024, 10:13
Tasarım olarak beğendim
Güzel saat yapmışlar
-

mturann
-
MacGyver » 27 Tem 2024, 18:00
ben bu zenshin'i beğenmedim açıkçası. hiç ilgi çekici, heyecan verici bir saat değil. ayrıca asimetrik saniye kadranı da zorlama olmuş. görsel olarak saate bir şey katmıyor.
titanyum oluşu ve çizilme sorununu çözmeleri ise güzel elbette.
-

MacGyver
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 140 misafir