TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Saat Tavsiye / Hamilton Citizen Orient

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Yeni Saat Tavsiye / Hamilton Citizen Orient

Mesaj cymbeline » 22 Ağu 2024, 10:10

Herkese selamlar. Bir kararsızlık içindeyim fikri ve bilgisi olan arkadaşlara danışmak isterim. Birkaç ay sonra italyaya gideceğim. Yurtdışında saatler bizim pazara göre daha uyguna satılıyor tabi birde tax free alınca daha da uygun oluyor. Gitmişken otomatik giriş seviyesi kaliteli bir saat alayım diyorum. max 500 euro bandında bir bütçem var. Hali hazırda kullandığım tissot le locle powermatic 80, seagull 1963 mekanik kronograf ve casio mdv-106 (duro) saatlerim var. Almayı düşündüğüm aklımda bir kaç saat var.

- Hamilton khaki field automatic
- Citizen zenshin super titanium
- Citizen tsuyosa small second
- Orient kamasu

Hamilton markasının askeri saatlerini oldukça beğeniyorum bir tane edinmek isterim ama powermatic 80 mekanizmaya benzer eta tabanlı bir mekanizma kullanıyor zaten tissotum da eta mekanizma o yüzden aynı mekanizmalı saat alınır mı diye tereddüt ediyorum. Citizenin zenshin saatini de beğeniyorum titanyum bir saatim olsun isterim. Tsuyosanın small second tasarımını da beğendim. Diver saat olarak casio duro saatim var ama otomatik diver denince oritent kamasu tasarımını beğendiğim güzel bir saat. Ne önerirsiniz hangi saate yönelmeliyim fikir beyan eden herkese şimdiden teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
cymbeline

Re: Yeni Saat Tavsiye

Mesaj Eterna » 22 Ağu 2024, 15:18

Verdiğiniz seçeneklerden üçü Japon biri İsviçre. Yanlış anlamayın Japon alınmaz demiyorum. Ama yurtdışına çıkıp biraz indirimli saat alacaksınız bari bir tık üst segment İsviçre saati alın.

Hamilton askeri saat modellerinin hayranıyım. Şu an da kolumda 38mm Murph var mesela. Mekanik, otomatik hepsi çok güzel bence.
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj kesikparmak » 22 Ağu 2024, 18:43

İsviçre ETA mekanizmaları kendini kanıtlamış son derece kaliteli mekanizmalar. Keşke sahip olduğum tüm saatler bu mekanizmalara sahip olsa.
Kullanıcı avatarı
kesikparmak

Mesaj hfatih » 22 Ağu 2024, 18:57

Bu 4lude en yakışıklısı tsuyosa.
Kullanıcı avatarı
hfatih

Mesaj Hkuru » 27 Ağu 2024, 08:11

Hamilton khaki field king modeline de bakabilirsiniz

Alışveriş deneyiminizi de seyahatiniz sonrası paylaşırsanız güzel olur. Benim de önümüzdeki aylarda İtalya planım vardı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Hkuru

Mesaj cymbeline » 27 Ağu 2024, 23:46

Hkuru üstadım bende italyaya gidicem saati de romadan bakıcam. Sene sonu zamanı tabi daha çok var yine de bilgi alışverişinde bulunabiliriz nerden alınır diye. Genel olarak hamilton öneriliyor ama aklımda zenshin de var zamanla netleşir heralde görüp incelemek lazım gitmeden.
Kullanıcı avatarı
cymbeline

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners