Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Boondoks » 23 Ara 2024, 14:55
Selamlar,
Retro görünümlü bir saat almak istiyorum. Lorus'un bu modeli hoşuma gitti, içindeki mekanizma seiko. Retro olarak 5-6 bin TL civarında önerileriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürler.

-

Boondoks
-
erydn » 23 Ara 2024, 15:29
43mm çap bileğinizde büyük görünmeyecekse daha iyi bir fiyat F/P seçeneği yoktur muhtemelen
-

erydn
-
Boondoks » 23 Ara 2024, 17:09
Genelde saatlerim 42mm ve üzeri çapta. Büyük gelmez, benim de düşüncem daha iyisini bulamayacağım yönünde. Teşekkürler.
-

Boondoks
-
watch35 » 23 Ara 2024, 21:57
Boondoks yazdı:Selamlar,
Retro görünümlü bir saat almak istiyorum. Lorus'un bu modeli hoşuma gitti, içindeki mekanizma seiko. Retro olarak 5-6 bin TL civarında önerileriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürler.

Çok severek kullanıyorum. İlgi çekici gören mutlaka soruyor [emoji3] Bence bu fiyat bandında iyi bir seçim.

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

watch35
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 170 misafir