TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio vs Suunto

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Casio vs Suunto

Mesaj morningstar » 02 Oca 2025, 10:20

Altar yazdı:
morningstar yazdı:Resim
Suunto core all black kullanıyorum bundan önce yine aynı model kullanıyordum ancak zamanla kullanımdan tuş takımları bozulmaya başlıyor görüntü olarak çok keyifli ancak bir g shock dayanıklılığı bu saatte mevcut değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Araştırdığım kadarı ile kullanıcıların çoğu suuntonun daha iyi olduğunu söylüyor.
Aslında saatten ne beklediğinize göre değişkenlik gösteriyor dediğim gibi bana göre suunto görüntü olarak okunabilirlik modlar arası geçişi çok güzel ancak bezel kısmı dikkat edilmezse çabuk çizikme,sert bir yere sürtme yaşanması durumunda yine bezel hızlı çiziliyor bunların haricinde kordonu temiz kullanmak gerekiyor yoksa zamanla çatlama yapıyor ancak sizin beğendiğiniz modelde kordon sorun yapmaz.Bende siz gibi zamanında g shockla arasında kalmıştım suuntoyu seçtim ve pişman olmadım.tabii şuan 3 tanede g shock mevcut kutuda.Saatler baya bir iri ama bu tip saatlerde bu büyüklük güzel duruyor.

Kullanıcı avatarı
morningstar

Re: Casio vs Suunto

Mesaj Altar » 02 Oca 2025, 14:23

morningstar yazdı:
Altar yazdı:
morningstar yazdı:Resim
Suunto core all black kullanıyorum bundan önce yine aynı model kullanıyordum ancak zamanla kullanımdan tuş takımları bozulmaya başlıyor görüntü olarak çok keyifli ancak bir g shock dayanıklılığı bu saatte mevcut değil

Araştırdığım kadarı ile kullanıcıların çoğu suuntonun daha iyi olduğunu söylüyor.
Aslında saatten ne beklediğinize göre değişkenlik gösteriyor dediğim gibi bana göre suunto görüntü olarak okunabilirlik modlar arası geçişi çok güzel ancak bezel kısmı dikkat edilmezse çabuk çizikme,sert bir yere sürtme yaşanması durumunda yine bezel hızlı çiziliyor bunların haricinde kordonu temiz kullanmak gerekiyor yoksa zamanla çatlama yapıyor ancak sizin beğendiğiniz modelde kordon sorun yapmaz.Bende siz gibi zamanında g shockla arasında kalmıştım suuntoyu seçtim ve pişman olmadım.tabii şuan 3 tanede g shock mevcut kutuda.Saatler baya bir iri ama bu tip saatlerde bu büyüklük güzel duruyor.

Ben aslında günlük kullanım ve ormana giderken almayı düşünüyordum ,sizde böyle yazınca casio yönelmek daha iyi oldu.
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur
Kullanıcı avatarı
Altar

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 171 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners