TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yıldönümü Hediyesi Tavsiye Lütfen

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yıldönümü Hediyesi Tavsiye Lütfen

Mesaj mrtkrks » 11 Nis 2025, 14:55

Ben bugüne kadar Cartier alınan bir kadının mutsuz olduğunu duymadım. Saati koluna birkaç kere taktıktan sonra arkadaşlarının “Oo eşin Cartier mi almış hediye olarak” demeleri sonrasında inanın bana konunun size dönüşü muhteşem olacaktır.

Benim eşim de ilk olarak Longines La Grande Classic beğenmişti ama ben ona Tank aldım. Sonrasında o kadar sevdi ki farklı renk kordonlar aldırmaya başladı bana. Şimdi onun da saatlere ilgisi oluştu ve hadi bir tane de Santos alalım beraber takarız demeye başladı :)

Bu arada Tank’ı siyah, gri ve lacivert kordonlarla iş ortamında ve toplantılarda takabilir, yeşil ve somon kordonları jean-tshirt kombinasyonları ile birleştirip günlük kullanabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
mrtkrks

Mesaj Engin95 » 13 Nis 2025, 11:58

Herkese cevapları ve iyi dilekleri için teşekkür ederim.

Tüm yorumlardan sonra Omega'yı elemeye karar verdim. Cartier ve Longines arasında bir seçim yapacağım gibi duruyor. İki saati de canlı canlı görmekte fayda var.
Kullanıcı avatarı
Engin95

Mesaj Heesh » 14 Nis 2025, 00:17

Omega elendi ise biri bana hediye alacak olsa sorsa longines mi Cartier mi diye calla Cartier derim :) borda kadran bordo deri kayış bir tank fena olmaz şimdiden hayırlısı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Heesh

Mesaj ysnlztrk » 14 Nis 2025, 11:06

Size şöyle anlatayım; eşime geçtiğimiz aylarda düz çelik bir Cartier Panthere aldım. Evlenme teklifinde bile bu kadar sevinmemişti [emoji16]

SM-F741B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ysnlztrk

Mesaj Jugadorian » 14 Nis 2025, 11:25

ysnlztrk yazdı:Size şöyle anlatayım; eşime geçtiğimiz aylarda düz çelik bir Cartier Panthere aldım. Evlenme teklifinde bile bu kadar sevinmemişti [emoji16]

SM-F741B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı model ile aynısını yaşamış birisi olarak size katılıyorum. Hatta sonrasında Cartier'in engraving imkanı olduğu için mağazada kendisine özel olarak yazı yazılması daha da aidiyetini artırıp, mağazadaki sohbet ve konuşmalar çok sevindirmişti. :champ:
Hi! I'm newbie.
Kullanıcı avatarı
Jugadorian

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 47 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners