Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Heesh » 03 Mar 2025, 00:06
Hydroconquest de düşünüle bilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Heesh
-
Alifb16 » 04 Mar 2025, 01:46
En albenilisi cook gibi duruyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Alifb16
-
esahinkul » 04 Mar 2025, 05:53
eğer entegre bilezikli bir saatiniz var ise benim tercihim rado olurdu
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

esahinkul
-
solea » 09 Ağu 2025, 17:43
Tag dısında su an benim listem de bu şekilde. Sadece longines zulu time var tag yerine. Ama gonlumde tudor royal gold bezel siyah kadran var. İkinci el denk gelse şartları zorlayacağım. Gerçekten bence tudorun en basarılı tasarımı gunluk klasikte. Underrated oldugunu dusunuyorum. Tabi day date’leri de cok iyi. Göreceli durumlar tabi bunlar ve zamanla değişiyor insan unutmamak gerekiyor. Umarım içinize sinen bir modeli alırsınız. Gerçi hangisini alsanız aklınız diğerinde kalacak. Saat işi yoruyor bütçesi sınırlı insanı.
-

solea
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 76 misafir