Curiosity yazdı:Merhaba öncelikle başarılar diliyorum. [mention]SelAc [/mention] arkadaşımız aslında bütün sıkıntıları yazmış. Özellikle beden konusu çok sorun çıkarıyor, beğenerek aldığınız bir kayış bileğinize küçük gelince alıp bir kenara koyuyorsunuz, farklı bağlama şekilleri var fakat bu sefer de istediğiniz görünümü yakalayamıyorsunuz, kumaştan anlamam, bilmediğim konuda fikir beyan etmek istemem fakat hem mukavemeti yüksek, hem de ince olması gerektiği düşüncesindeyim, ayrıca toka için açılan delikler genelde ısıl işlemle açılıyor ve zamanla genişletip bozulabiliyor, bu kısımlara deri veya benzeri malzemelerle takviye yapılırsa (Hamilton marka kayışlarımda bu şekilde) çok daha iyi olacağı ve beğenileceği kanaatindeyim. Üretmeniz halinde bir düzine kadar alabileceğimi de şimdiden taahhüt ederim. Başarılar, mutlaka bu işi nihayete erdirin. [emoji1591]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba,geri bildiriminiz için teşekkür ediyorum.
Bu konuda yaklaşık 2 aydır çok sıkı bir araştırma yapıyorum.Çok sevilen global markalardan ''phenomenato,bark&jack ve crown&buckle gibi firmalardan numuneler inceliyorum.Ayrıca kendimde bir hamilton khaki bronze kullanıcısı olarak hem oem kayışlarını hemde sıradan temu,aliexpress kayışlarını inceledim.
Bahsettiğiniz deliklerin üzerine deri geçirilmesi işi aslında halının altına çöp süpürmek gibi.O deri hem zamanla deforme oluyor hemde alttaki delikler ucuz yöntemle delindiği için zamanla tiftikleniyor.Kayışın sonunda da aynı deri parçasını görebilirsiniz.Burada bence en büyük faktör kumaşta kullanılan materyal.Bir çoğumuzun hoşuna giden renk ve modeller maalesef geri dönüşümden yapılan polyester naylon.Bu ürünler solution dyed değil,yani sonradan boyanıyor,bu da hem renk solmasına sebep, oluyor hemde cilde zararlı.İşin kumaş kısmını ben en kaliteli şekilde çözebileceğime inanıyorum.Büyük sorun toka.Türkiye'de maalesef talaşlı cnc 316L işleyen firma çok yok,hem büyük siparişler istiyorlar hem de birim fiyatları çok pahalı.