TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

20 bine kadar evladiyelik saat tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

20 bine kadar evladiyelik saat tavsiyesi

Mesaj Gc82 » 08 Ara 2025, 16:39

Selamlar, bir kaç moda ikonu saatten sonra Citizen Eco-Drive almıştım (halen kullanıyorum) şimdi otomatik saat üreticisi olan markaların giriş versiyonlarından uzun süre kullanabileceğim luminasyonu da iyi olan 20.000 e kadar mavi kadran bir saat bakıyorum. aşağıdaki saatler için fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. burda sadece Tissot otomatik değil fakat onun da kadranı çok hoş, kendini belli eden bir saat.

*SEIKO 5 SPORTS SRPD51K1
*Citizen Promaster NY0129-07LE
*ORIENT FAA02009D9
*Laco Pilot Watches Basic 862100
*Tissot PR100 Jungfraubahn
*Citizen Tsuyosa 37 mm NJ0200-50M
Kullanıcı avatarı
Gc82

Re: 20 bine kadar evladiyelik saat tavsiyesi

Mesaj ahmetemin » 08 Ara 2025, 17:08

Tek kriteriniz mavi kadran olması ise Orient RA-AC0021L10B veya Seiko Presage SRPB41J de bakabilrsiniz. Attıklarınızın içinden benim tercihim Laco olurdu büyük ihtimalle.
Kullanıcı avatarı
ahmetemin

Mesaj vysaknc » 08 Ara 2025, 17:40

Citizen promaster ny0040 serisine bakabilirsiniz,farklı renkte seçenekleri var ama çelik bilezik tercih edin bence,sonradan silikon kordon da eklersiniz..

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hırs sebebi hasarettir..
Kullanıcı avatarı
vysaknc

Mesaj danGerfuLL » 08 Ara 2025, 18:03

O paraya 2 tane Seiko SNXS serisinden saat alırım artan para ile de güzel bir yemek yerim tabi para artarsa. [emoji846] Özellikle lacivert ve gri kadran olanları tavsiye ederim. 7S26 mekanizma eski 7009 mekanizmanın varyasyonu piyasada binlerce saat var 7009 mekanizma. Şahsi fikrim bu doğrultuda işin açıkçası. 7S26 özellik barındırmayan bir mekanizma olduğu için uzun ömürlü olma ihtimali daha yüksek. Kendi adıma 7009 mekanizma birçok Seiko Actus kullandım. Bir bakım çoğu zaman yeterli oldu. Doğru dürüst parça değişimi yapılmadı kendim için aldığım saatlerde.

23049PCD8G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj sabonis » 08 Ara 2025, 19:55

danGerfuLL yazdı:O paraya 2 tane Seiko SNXS serisinden saat alırım artan para ile de güzel bir yemek yerim tabi para artarsa. [emoji846] Özellikle lacivert ve gri kadran olanları tavsiye ederim.
İmza :champ: Özellikle gri kadran o fiyata muhteşem bence de.
Kullanıcı avatarı
sabonis

Mesaj Gc82 » 09 Ara 2025, 08:57

danGerfuLL yazdı:O paraya 2 tane Seiko SNXS serisinden saat alırım artan para ile de güzel bir yemek yerim tabi para artarsa. [emoji846] Özellikle lacivert ve gri kadran olanları tavsiye ederim. 7S26 mekanizma eski 7009 mekanizmanın varyasyonu piyasada binlerce saat var 7009 mekanizma. Şahsi fikrim bu doğrultuda işin açıkçası. 7S26 özellik barındırmayan bir mekanizma olduğu için uzun ömürlü olma ihtimali daha yüksek. Kendi adıma 7009 mekanizma birçok Seiko Actus kullandım. Bir bakım çoğu zaman yeterli oldu. Doğru dürüst parça değişimi yapılmadı kendim için aldığım saatlerde.

23049PCD8G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba, Seiko SNXSmodellerinin fiyatı hepsinden yüksek :) :) cevap için teşekkürler, bunlara da baktım fakat duruşlarını ve kadranlarını pek beğenmedim.
Kullanıcı avatarı
Gc82

Mesaj Gc82 » 09 Ara 2025, 08:59

vysaknc yazdı:Citizen promaster ny0040 serisine bakabilirsiniz,farklı renkte seçenekleri var ama çelik bilezik tercih edin bence,sonradan silikon kordon da eklersiniz..

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler, fakat bu serinin mavi kadranlısı pek bulunmuyor mağazalarda. en azından bilinen saat satış mağazalarında.
Kullanıcı avatarı
Gc82

Mesaj Gc82 » 09 Ara 2025, 09:02

ahmetemin yazdı:Tek kriteriniz mavi kadran olması ise Orient RA-AC0021L10B veya Seiko Presage SRPB41J de bakabilrsiniz. Attıklarınızın içinden benim tercihim Laco olurdu büyük ihtimalle.

teşekkürler, şık saatler fakat gördüğüm kadarıyla lüminasyonu hiç olmayan saatler bunlar.
Kullanıcı avatarı
Gc82

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 69 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners