Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Zaferkap » 24 Oca 2026, 13:49
Selamlar, benim de bileğim ince ve ilk seri yeşil bir Tsuyosa'm var geyet de memnunum küçük durmuyor.
-

Zaferkap
-
Shams » 24 Oca 2026, 20:21
barkodd yazdı:Shams yazdı:Ben de beğeniyorum. Şimdi olsa renk tercihim yeni çıkan kahverengi olabilirdi belki. Bu da çok güzel.

2407FPN8EG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu renk de çok şık, sizin bileğinizde de çok güzel durmuş, yalnız kolunuzdaki 40 mm olan, değil mi?
Ben bu rengi (ve 40 mm) az kalsın alıyordum, ama birincisi Tsuyosalarda (ve herhangi bir saatte) bu büyüteçe hiç ısınamıyorum, ikinci olarak da tam istediğim renk aslında bebe mavisi, ama piyasaya çıkan maviler çok çok büyük oranda hep tiffany blue diye geçen turkuaz renkte oluyorlar.
Bu saati görünce aşağıdaki model aklıma geldi, bunda da yine büyüteç var, olmamasını çok isterdim, ama rengi sanırım bu sefer gerçekten mavi, sırf renginden dolayı sanırım bu sefer şu saati alıcam :
https://www.ersasaat.com.tr/bulova-96b469-kol-saati-d36
Kusura bakmayın mesajınızı görmemişim. 40mm değil 37 mm hocam.
-

Shams
-
korayyalnizlar » 25 Oca 2026, 16:05

2-3 aydır "Limited" olanını kullanıyorum, ince bilekli biri olarak konfor ve görüntüsünden memnun olmanın yanında gerek Tsuyosa gerek PRX gibi entegre bilezikli saatlerin kasa tipi dolayısıyla da daha büyük durmasından 40mm ve üstü boyutlarda tabak gibi göründüğü, saatin görüntüsünü basitleştirdiği kanaatindeyim. 37-38mmler bence bu tip saatler için çok ideal.
Driving and Styling.
-

korayyalnizlar
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: akarakiraz ve 164 misafir