TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

RW Nabucco Limited Edition & Nabucco Chronograph Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: RW Nabucco Limited Edition & Nabucco Chronograph

Mesaj ZeitGeisT » 21 Ara 2009, 16:05

ziyaliv yazdı:Merhabalar

raymond weil çok çok eski ve kalitesi çok yüksek olan bir saat markasıdır, fabrikasyon üretimleri mevut olmayıp saatler tamamı ile elde üretilmektedir. Saatler üretimden çok hassas işçilik testlerinden geçerek tüketiye sunulur. Raymond Weil Dünya da saat sektorunde buyuk bir imaja sahiptir fakat Türkiye'de bu marka çok fazla bir talep görmemektedir. Nedeni ise Türk müşterilerinin kalıplaşmış markalar dışına çıkamamasıdır. Saatlerin fiyatları tamamı ile yerinde fiyatlardır ve omega ya yakın bir kalitede üretim yapılır. Bana sorulacak olursa nabucco serisi gerek detaylardaki işçilik gerek sağlamlık gerekse fiyat ve prestijli tasarımı nedeniyle koleksiyonların arasına girmeyi hakeden bir modeldir.

Düşüncelerine aynen katılıyorum... Karakter olarak kaliteye saygı duyar ve kalıpların dışına çıkmayı çok severim... Kullandığım arabaya kadar durum hep böyledir (Subaru İmpreza Sahibiyim 2007 Kasa) Nabucco nun hayat tarzımı yansıtan üretilmiş en iyi saat olduğunu düşünüyorum... İbreleri ve özellikle kordonundaki karbon tasarım beni mest etti. Fiyat olarak beni zorlamasına rağmen almadan edemedim... Bu arada RW çok eski bir marka değil... 1976 da bir aile şirketi olarak kurulmuş diye biliyorum...
Kullanıcı avatarı
ZeitGeisT

Re: RW Nabucco Limited Edition & Nabucco Chronograph

Mesaj Ziyaliv » 21 Ara 2009, 16:26

Zevk sahibi ve neyin ne olduğunu bilen bir insan olduğunuz belli ki şuradan anlıyorum: Subaru Impreza'nın nasıl bir araç olduğunu herkes tam olarak bilmez, bilen de İmprezaları iyi bilir. Saatte de zevkiniz çok başarılı tebrik ederim.
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 181 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners