raven yazdı:otomatik olmasından dolayı prs 516 sportif görüntü olarak seiko. otomatik ve kinetic farklıdır hatırlatırım.
Yedaself yazdı:Bu fiyatlara illa Seiko isteniyorsa SRP583K veya SRP581K daha güzel bence.
eraslani yazdı:raven yazdı:otomatik olmasından dolayı prs 516 sportif görüntü olarak seiko. otomatik ve kinetic farklıdır hatırlatırım.
Sanırım benimki tercihten çok satın alma sıralaması olacak bu gidişle
Önce hangisini alsama doğru kaydım..
Prs için gri kadranı nasıl buluyorsunuz?
Birde derimi çelikmi..ben deri yada silikon kullanmayı seviyorum,ama satın alırken çelik kordon hesaplı geliyor
raven yazdı:eraslani yazdı:raven yazdı:otomatik olmasından dolayı prs 516 sportif görüntü olarak seiko. otomatik ve kinetic farklıdır hatırlatırım.
Sanırım benimki tercihten çok satın alma sıralaması olacak bu gidişle
Önce hangisini alsama doğru kaydım..
Prs için gri kadranı nasıl buluyorsunuz?
Birde derimi çelikmi..ben deri yada silikon kullanmayı seviyorum,ama satın alırken çelik kordon hesaplı geliyor
Çelik kordon alırsanız zaten istediğiniz zaman deri ve silikon kordonla değiştirirsiniz. Çelik kordon yedekte durur. deri ya da slikon alırsanız çelik kordon ihtiyacınız olduğunda bulmanız çok zor olur. gri kadran hemen hemen her renk kıyafetle kullanılabilir fakat ben mavi kadranlı olanına bir bakın derim
memojan yazdı:Arkadaşlar Tissot 516 saat modellerini önermişler, ben de bir Tissot 516 modelini önereceğim lakin Türkiye'deki mağazalarda bulunur mu bulunmaz mı bilmiyorum. Malesef mağazalarda çok az Tissot çeşitleri bulunabiliyor. Bunun nedeni Tissot markasının Seiko'nun gölgesinden kalmış olması olabilirAyrıca Türkiyede Seiko markasının bu kadar yaygın şekilde kullanıldığını bu forumdan öğrenmiş oldum. Ama yakında galiba Tissot'nun bütün modellerini Türkiyede görebileceğiz öğrendiğime göre.
PRS 516 Chronograph Valjoux
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: almanbirasi, Dorukeski, tt59 ve 159 misafir
|