TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Dalış Saati Alternatif Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Dalış Saati Alternatif Önerisi

Mesaj angwish » 06 May 2020, 05:13

Tevise'ye baya ümit bağlamıştım fakat pek olumlu bakılmıyor herhalde. Yurt dışından şu aralar bir şey sipariş edebileceğimi de sanmıyorum. Halen gönlümde Casio Mdv-106 var fakat onun da Türkiye satışı yok hatta sadece Türkiye değil yurt dışında da yok gibi.Bu virüsten kaynaklı dışarı da çıkamıyorum.Belki gelecek zamanda Sirkeci/Eminönü taraflarında Mdv-106'a rastlarım diye umudum var.
Kullanıcı avatarı
angwish

Mesaj Eterna » 06 May 2020, 11:32

Casio Mdv-106 tavsiye etmiyorum. Tamam uygun fiyatlı bir saat ama malzeme kötü. Ben aldım ertesi gün bezel üzerindeki kaplama bir tarafından bombe yaptı kalktı. Denizde falan değil normal bir günde kolumda iken oldu.
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj angwish » 06 May 2020, 12:26

Eterna yazdı:Casio Mdv-106 tavsiye etmiyorum. Tamam uygun fiyatlı bir saat ama malzeme kötü. Ben aldım ertesi gün bezel üzerindeki kaplama bir tarafından bombe yaptı kalktı. Denizde falan değil normal bir günde kolumda iken oldu.

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Galiba şu an alabileceğim bir saat kalmadı.Q&Q modeliyle ilgili olarak da bezelinin dönmediğini öğrendim, o da bir hayal kırıklığı oldu.Yurt dışından sipariş verme gibi bir imkanım olsa seçeneklerim var gibi gözüküyor(Invicta Pro Diver)
ancak kendimce sıkıntı çıkacağını bildiğim için yurt dışı siparişine güvenmiyorum açıkçası.
Kullanıcı avatarı
angwish

Mesaj angwish » 10 May 2020, 02:49

Jomashop sitesinden invicta alsam şu an vergisiyle beraber ne kadar ödemem gerekir? Ayrıca kargo için Türkiye'ye ayrı bir fiyatlandırma var mı?

https://www.jomashop.com/invicta-pro-diver-quartz-charcoal-dial-mens-watch-30806.html
Kullanıcı avatarı
angwish

Mesaj morningstar » 10 May 2020, 11:12

angwish yazdı:Jomashop sitesinden invicta alsam şu an vergisiyle beraber ne kadar ödemem gerekir? Ayrıca kargo için Türkiye'ye ayrı bir fiyatlandırma var mı?

https://www.jomashop.com/invicta-pro-diver-quartz-charcoal-dial-mens-watch-30806.html
Bu saat size kargosu ve vergisiyle 100 dolara yakın bir fiyat çıkacaktır.Yüzde 20 ydi en son vergiler.Avrupa ülkeleri için hala yüzde 20 ama joma amerikadan yolluyor onun için bilgim yok.35 dolarda kargosu var ulaşması 3 hafta falan sürüyor.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
morningstar

Mesaj Ankthas » 10 May 2020, 12:17

morningstar yazdı:
angwish yazdı:Jomashop sitesinden invicta alsam şu an vergisiyle beraber ne kadar ödemem gerekir? Ayrıca kargo için Türkiye'ye ayrı bir fiyatlandırma var mı?

Bu saat size kargosu ve vergisiyle 100 dolara yakın bir fiyat çıkacaktır.Yüzde 20 ydi en son vergiler.Avrupa ülkeleri için hala yüzde 20 ama joma amerikadan yolluyor onun için bilgim yok.35 dolarda kargosu var ulaşması 3 hafta falan sürüyor.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa Birliğinden gelen ürünler için %18, geriye kalan ülkelerden gelen ürünler için ise %20 vergi uygulanıyor. Fakat yeni bir düzenleme daha oldu yakın zamanda o yüzden şu an bu vergiye ek başka bir vergi de çıkabilir biraz muğlak. Jomashop'tan alışveriş yapan arkadaşlar yorum yapar birazdan forumda çok kullanılan bir gray market.
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 142 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners