Citizen üzmez bence deleonardo06 yazdı:
Tsuyosa hocam [emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk

SM-S721B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Citizen üzmez bence deleonardo06 yazdı:
Tsuyosa hocam [emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorumun için çok teşekkürlerMtn yazdı:Tsuyosayı 37mm ve 40mm boyutlarını kısa süreli inceleyip kullanma fırsatım oldu, aynı zamanda 35mm prx kullanıcısıyım. Daha önce 40mm vardı, satıp bunu almıştım. Tavsiyem 35mm prx veya 37mm tsuyosa seçimi yapmak olur. Bence optimum ebatlar bunlar. Hangisi derseniz prx tsuyosadan işçilik, mekanizma vs. olarak bariz üstün. Aralarında fiyat farkları olduğu aşikar o yüzden aşağıya iki ürünün de eksilerini yazdım. Ayrıca iki saatin de bilekteki görüntüsü çok iyi, o yüzden mutlaka denenmeli.
Tsuyosa eksiler
-Güç rezervi prxin yarısı kadar.
-Kurma kolu küçük kurmak zor. 40 saatlik rezerv olmasından dolayı kurma koluyla sık sık boğuşacaksınız.
-Mekanizma olarak bariz geride, prx çok daha iyi zaman tutuyor.
-Cyclops denilen tarih büyüteçi bana göre saati kalitesiz gösteriyor, olmasa daha iyi.
-Bilezik fiyatına göre gayet iyi olsa da klips biraz zayıf.
-Saatin gövdesi biraz kalın gözüküyor, ince göstermek için daha iyi bir dokunuş olabilirdi.
-5 atm su geçirmezlik sportif bir saat için yetersiz.
Prx eksiler
-Özellikle büyük ebatta bilekte istenilen konforu sağlamıyor, tsuyosa bileziği daha konforlu. İnce bilekliyseniz dikkat etmekte fayda var.
-Fosfor uygulaması başarısız, indisler çok ince olduğundan yetersiz kalıyor.
-Tek parçalı ve düz bakla yapısından dolayı çizikler daha kolay oluşabiliyor. (teknik bir eksiklik değil tasarım kaynaklı kabul edilebilir)
Prx mekanizmada plastik var dense de bunu eksiden sayamadım. Kısa ve uzun vadeli kullanımda elle tutulur negatif yorumlar yok.
Son olarak 37mm sarı tsuyosa çıksa alabilirim, çünkü mantıkla karar verilecek seçim değil
Bende tsuyosa alıcam sanırım bu arada silikon kayış çok güzel olmuş güzel zamanlarınız olsunmertsamet yazdı:Citizen üzmez bence deleonardo06 yazdı:
Tsuyosa hocam [emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
SM-S721B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 100 misafir
|