Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
sedir » 30 Oca 2011, 07:57
Ben çok kolay alışveriş etmem. Her ikisi de beğendiğim saatlerden. Bu arada bir de Baume Mercier var beğendiğim. Hepsini birden alamam. Bir gün bir şekilde alışveriş etmek durumunda kaldığımda fikren hazır olmak için araştırıyorum. Sıraya koyarsam Omega daha önde gelir. Tag Heuer'ler, aynı çaptaki bir Omega'ya kıyasla benim beğenime göre daha iri duruyorlar. Baume Mercier'i canlı olarak görmedim (Türkiye'de yetkili satıcı da yok). Zaten birebir görebildiğim saat çok az olduğundan internette gezinirken bakıyorum. Tag Heuer bahsini açmamda sebep Türkiye'de bir internet sitesinin çok cazip bir indirim uygulamış olmasıydı. Ama bir gece gördüğüm fiyatların gündüz normal seviyeye çıkmasından anladığım kadarıyla siteleri bir süre arıza yapmış olsa gerek (%50 gibi bir arıza!). O arıza anında alıverseydim ne yaparlardı acaba? Tahminim çamura yatıp göndermeyecekleri yönünde

Vakit nakittir.
-

sedir
-
Clk » 30 Oca 2011, 09:44
Hocam, bu 3 saatin icerisinde dogru secim Aquaracer olurdu. Sonucta Link spor bir saat ve beyaz kadrani ile göze cok batacaktir. Carrera zaten size uygun degil... Eski kasada olsa celik/altin olusu ile beyaz kadrani dengelemesinden dolayi Aquaracer diyorum...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
Offside » 01 Şub 2011, 11:20
razz yazdı:Carrera banyo baskülünü andıran alt kadranıyla değerlendirmeye bile giremez..
..
Daha önce bu forumda bir yerlerde meistersinger Kasap tartısına benzetilmişti.Tasarımcılar bunları duysalardı muhtemelen delirirlerdi.Ha benzetmeler %1500 doğru o ayrı.seçime gelince Link diyelim,Abdurrahman çelebi misali.
-

Offside
-
Frax » 02 Şub 2011, 00:23
Offside yazdı:razz yazdı:Carrera banyo baskülünü andıran alt kadranıyla değerlendirmeye bile giremez..
..
Daha önce bu forumda bir yerlerde meistersinger Kasap tartısına benzetilmişti.Tasarımcılar bunları duysalardı muhtemelen delirirlerdi.Ha benzetmeler %1500 doğru o ayrı.seçime gelince Link diyelim,Abdurrahman çelebi misali.
O benzetme de razz'a aitti

Üşenmedim buldum yeniden gülelim

razz yazdı:MeisterSinger ise klasik kadranı ve regulator özelliği ile malesef ben de analog tip kasap tartılarından öte birşey çağrıştımıyor

-

Frax
-
razz » 02 Şub 2011, 00:57
Frax1 yazdı:Offside yazdı:razz yazdı:Carrera banyo baskülünü andıran alt kadranıyla değerlendirmeye bile giremez..
..
O benzetme de razz'a aitti

Üşenmedim buldum yeniden gülelim

razz yazdı:MeisterSinger ise klasik kadranı ve regulator özelliği ile malesef ben de analog tip kasap tartılarından öte birşey çağrıştımıyor

" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
-

razz
-
nickynick » 02 Şub 2011, 09:54
Terazi de Sinbo yalnız

Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
-

nickynick
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], whichwatch30 ve 175 misafir