Yaz gelsin, yasaklar bitsin çok özledim valla dışarda 1-2 kadeh bir şeyler içmeyi. Belki denk gelir, sohbet etme fırsatı da buluruz. [emoji226][emoji494][emoji481]Ok7 yazdı:Ben Rolex çalışanlarının da, yok demekten açıklama yapmaktan fenalık geçirdiğini düşünüyorum.insan hali sonuçta günde aynı soruya 30 kere maruz kalip cevap vermek zorunda olmak çok can sıkıcı bir durum.Saatlerle azıcık haşır neşir olan bı insan bence belli modelleri bayiden gidip istememeli.ben Pepsi istesem cevabı biliyorum gidip zorlamam zorlicaksam da sözü geçen birine zorlatirim.17-18 yaşımda üni sınavı hediyesi rahmetli babam elime epey bı para vermişti saat icin.planim suadiyeden arabayla çıkıp karşıya doğru Akmerkez fln saatçi saatçi dolaşıp saat seçip almaktı.ilk durak Suadiye otap oldu.vitrinde bir datejust vardı çelik.iceri girip saate bakmak istediğimi söyledim.eleman cevap olarak "vitrinde duruyor dışardan bakabilirsin" dedi.yasima boyuma posuma yakıştırmadi heralde.arabam ara sokakta para da torpido da duruyodu.bende gencim tabi gaza geliyoduk o yaşlarda.gittim arabayı aldım s320 vardı ozaman.bi dükkandan içeri girmedigim kaldı.girdim içeri getir vitrindekini alıyorum dedikten sonra muamele 180 derece döndü.sirf gaza geldim diye vitrinde baktığım ilk saati almak durumunda kaldım bı daha da o dükkana adım atmadım.bu tip ukala personel her tip muameleyi hakediyor bende hiç esirgemem çok şükür.ama su anki durumda adamın elinden gelen bişey yok bıkkınlık gelmiş sorulardan.biraz da olsa hak veriyorum.Bu arada Dragos balıği bende pek severim yaz aylari giderim ayda bı iki kere.[emoji1303][emoji1303][emoji226][emoji494][emoji481]
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Murat1907, watchour ve 45 misafir
|