TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Eşim İçin 2000-2500 TL Bütçeli Erkek Saati Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Eşim İçin 2000-2500 TL Bütçeli Erkek Saati Önerisi

Mesaj drk » 14 Nis 2011, 19:14

Rica ederim fecstasy. Keşke bir şekilde eşinin de fikrini almanın bir yolu olsa.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj fecstasy » 14 Nis 2011, 19:45

herojd11 yazdı:sayın fecstasy konu ile çok alakasız olacak ama gözüme battığı için söylüyorum , acemiyim demişsiniz ama en komplike avatara sahipsiniz :)

valla öyle oldu biraz küstahça duruyor sanki ama bayıldım dayanamadım koydum =)
hani silindir şeklinde olan ve üzerinde (notaları oluşturmaya yarayan) çıkıntıları bulunan müzik çalan aletler var; adını hatırlayamadım; işte onu araştırırken bulmuştum bu resmi; Girard Perragaux'un bir saatinin içinde var ve Mozart'ın operasını çalıyor...
beni müzik çalmasından çok mekanizması etkilemişti yoksa gidip müzik kutusu alırım =)

-yaşamın adaletine inancı var-
Kullanıcı avatarı
fecstasy

Mesaj Clk » 14 Nis 2011, 22:34

drk yazdı:Rica ederim fecstasy. Keşke bir şekilde eşinin de fikrini almanın bir yolu olsa.

ver telefon numarasini ben hallederim :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj fecstasy » 15 Nis 2011, 09:13

çıkışına gidip dövecekmiş gibi konuştun :):)
3 sayfalık yazışmalardan ve önerilerinizden sonra tissot ve oris üzerinde yoğunlaşmıştım; 2 tane de farklı marka var; tarz az çok belli; bütçe de öyle; birkaç model belirledim akşam düğüne gidiyorum diye çıkıp saatçileri gezeceğim :):)
-yaşamın adaletine inancı var-
Kullanıcı avatarı
fecstasy

Mesaj Clk » 15 Nis 2011, 11:05

fecstasy yazdı:

çıkışına gidip dövecekmiş gibi konuştun :):)

Piranha'lar ile ilgili bilgi....

Piranha gayet sakin bir canli olup damarina basmadigin sürece dalmaz, dövmez yada saldirmaz :D Karni toksa, uykusunu almissa, kolunda Rolex'i varsa yaklasip dokunabilirsin bile... :lol:

Piranha konusunda dikkat edilmesi gerekenler

Piranhanin hakkina göz dikme
Piranhayi uykusundan uyandirma
Piranyaya Rolex ile ilgili yanlis bir cümle kurma
Piranhayi hicbir sekilde kizdirma. Sonra titrersin :D (Bond, Nick anladiniz siz bunu) :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj asymptote » 15 Nis 2011, 11:08

Rolex sucks!
Bakalım ne olacak :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj asymptote » 15 Nis 2011, 11:14

@fecstasy

Tissot le locle önermişti bir arkadaş daha önce, aynı öneriyi ben tekrarlıyorum. Fiyatının ucuz olması sizi yanıltmasın, 2000 liralık birçok saatten daha kalitelidir emin olun. Şıklığı tartışılmaz zaten. Klasik görünümlü olabilir ama çok spor olmadıkça günlük kullanımda da takılabilir bir saat. İsterseniz gidin bir de saatçide görün, içinize sinmesi önemli tabi.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Clk » 15 Nis 2011, 11:32

Asymptote, bundan sonra her an tetikte ol diyorum. Piranha'nin intikami adli filmin yardimci oyuncusu yapacagim seni :D Oscar kazandiracagim sana :D
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 139 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners