Herkese cevapları için çok teşekkür ediyorum. Tavsiyelerinizden yola çıkarak siyah ya da lacivert kadranlı SKX'ler ya da yerlerine çıkan yeni Seiko 5'ler, Ray 2, ya da Citizen'in NY serisinden bir saati alacağım. Birkaç gün giremediğim için forumda satan arkadaşı maalesef kaçırmışım, görsem mutlaka alırdım. 1-2 hafta daha bekleyip eğer forumda önerdiğiniz modellerden, beğendiğim bir ikinci el görmezsem bu listelendiğim saatlerden birini sıfır olarak alma fikrindeyim.
Şu an Ray 2 özellikle daha ağır basıyor. Şunun gibi bir model alabilirim:
https://www.kosovalisaat.com/urun/orient-faa02005d9/Sormak istediğim ek bir şey, bu saatleri genelde hem fotoğraflarda hem satış sitelerinde hep metal bilezikli görüyorum, ben de esasen metal bilezikli almak istiyorum, ancak kafamda şöyle bir soru işareti oluştu, acaba bu saatler deri ya da nato kayışlarla kullanmak için uygun mudur sizce?
Eskimemur yazdı:Skx veya yerine çıkan Seiko 5 i kolunuzda denemeden almayın. Mako 2 yi de denemenizi tavsiye ederim.
Hocam bir de özel olarak sormak istedim, denemeden almayın deme sebebiniz saatin boyutlarından ötürü mü acaba? Çok kalın bir bileğe sahip olmadığı için özellikle saatin kalınlığı zaman zaman kafamı karıştırıyor aslında.