Rolex Cellini modeline de bakabilirsiniz. Diger modeller kadar populer degil ama satin alanlarin hep memnun kaldigini goruyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben verdiğiniz örneklerden, beyaz metal kasalı, boyutları 37-38mm olan, ince, komplikasyonsuz, sadece saniye kolu olan ( merkezi? Küçük?) bir saat aradığınızı anlıyorum. Aklınıza zaten Patek ve Breguet düştüyse Lange'yi de ekleyip başkasına bakmayın.ermansire yazdı:Merhaba dostlar. Uzun zamandır foruma girmemişim umarım herkesin sağlığı yerindedir.
Evde oturmaktan herkesin zamanı bol, millet bütün gün saat bakıyor, bendeki karantina kaşıntısı da dress watch olarak kendini gösterdi.
Aklımda uzun zamandır yer eden PP 5196G-001 calatrava ve Breguet Classique 5157 modelleri var.
Site gezmekten aklıma yeni peydah olan IWC'nin gayet ulaşılabilir calibre 89 modelleri var. Ki bu kaşıntıyı 5-6 kat ucuza bitirebilir. Dress watch'ın bilek süresinin çok daha kısıtlı olacağı varsayımı da etken.
Velhasıl kelam kaşınıp kaşınıp dinse güzel olur ama dinmezse siz ne tavsiye edersiniz?
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 153 misafir
|