Bencede mavi bb58 ve no date arasında bir tercih yapın.mavi bb58i inceleme fırsatım oldu gerçekten mükemmel bı saat hele fiyatına göre
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birebir katılıyorum [emoji4]Althor yazdı:Tudor bb58'in siyah kadranlı versiyonunu denediğinizi varsayarak yeni çıkan mavi kadranlı versiyonuna bir şans vermenizi önereceğim. Gilt tonları olmadığı için çok daha modern bir görüntüye sahip, sizi rahatsız eden vintage görünümden uzak buluyorum.
Ancak bunun dışında aklınıza yatan ve içinize sinecek olan marka rolex gibi duruyor. Red grape'i ben de çok beğeniyorum (hiç canlı görmesem de), genel olarak çok kullananı olmaması da saati biraz daha özel kılıyor gibi geliyor bana. Kullanım konusunda giyime göre değişir elbette fakat kombin oluştururken çok sorun yaratacağını düşünmüyorum. Bu renk dışında düşünürseniz en popüler renk son dönemde beyaz gibi duruyor op için. Gerçekten de hoş bir kırık beyazı var. Belki onu da bir incelersiniz. Ne giyerseniz giyin takabilirsiniz bu modeli de.
Submariner rolex'in en ikonik saatlerinden, pek çok ortama uyan nadir diverlardan da aynı zamanda. Mercek düşmanı biri olarak ben de no-date tercih ederdim. Ancak fiyatı bütçenizin biraz üzerinde kalıyor. Bu rolexlerde malumunuz ikinci el olması pek fark yaratmıyor fiyatta.
Sizin seçenekleriniz arasından benim oyum red grape'ten yana.
Kafa karıştırma hakkım varsa da mavi tudor bb58 veya beyaz rolex op diyorum [emoji23]
Ancak tudor alırsanız bir rolex aklınızda kalacaksa kesinlikle rolex ile yola devam etmenizde fayda var. Bir an önce tudoru satıp bir rolexe geçeyim düşüncesi saatin keyfini çıkarmanıza engel olacaktır.
Dipnot: bu mesajı kolumda siyah bb58 varken yazıyorum [emoji28] özellikle boyut, proporsiyon olarak çok çok memnunum
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyimen yazdı:OP39 beyaz kadran alınır,
Aynı anda Sub sipariş geçilir,
Sub gelince, OP39 satılır, Sub liste fiyatından alınır
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 51 misafir
|