TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Swiss Legend Black Onyx Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Swiss Legend Black Onyx Bilgi ve Yorum

Mesaj Clk » 21 Eyl 2010, 12:59

Saatin görüntüsü gayet güzel. Benim ne marka ile ne de dizayni ile sorunum var. Tanimadigim bilmedigim bir marka.

Ancak, resmi internet sitesinde ki fiyatlar ile piyasa satis fiyatlari arasinda ciddi bir fark olunca insanin aklina iki sey geliyor...

1- Cin malini Isvicre ürünü gibi satmaya calisiyorlar

2- Müsteriye ürünü oldugundan daha heybetli gösterip kandirmaya calisiyorlar.

Benim tek derdim bu!!!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj yusufragip » 21 Eyl 2010, 13:06

Clk cok haklisin deminde dedigim gibi sorun acik iyi paralar veremedigmiz icin saatler biraz kara kutu oluyor cekilen resim referans oluyor . Ben seni cok iyi anliyorum replika saatler hakkindaki aciklanamlarindan sonra eta replika vaz gecip hic degilse orjinal 2 saat almaya karar vermistim yorumlarin her zaman kullanicilari bilinclendirmek adina cok tesekkur ederim ...
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj safir » 21 Eyl 2010, 14:13

makine dış görünüm ve tasarım bakımından seagull st16 benziyor hatta klonu gibi duruyor,belki swiss made olduğu için seagull un sıradan makinelerinden daha iyi bir performans gösterebilir ama sonuçta risk taşıyor,seiko superior ve orient modellerine bakın bence
Kullanıcı avatarı
safir

Mesaj yusufragip » 21 Eyl 2010, 14:34

http://cgi.ebay.com/2010-SEIKO-PREMIER- ... 563ed8d777

oeki bu model hakkinda ne dusunuyorsunuz ? Teknolojisi swiss legendin yaninda mukemmel ve bildigimiz guven veren bir marka
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj Bond » 21 Eyl 2010, 15:08

Bu sorunun cevabı için arama kutusuna SNP005 yaz bak neler çıkacak ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj safir » 21 Eyl 2010, 15:56

tam olarak gerçek bir mekanik arıyorsanız bu seiko mekanik değil,ama mekaink quartz ayırımı yapmıyorsanız zevkinize kalmış ve alınabilir, ama sadece mekanik arıyorsanız dediğim gibi "seiko superior" yazıp aratın(4rxx makineli olnalar) ve orientlere de bakın
Kullanıcı avatarı
safir

Mesaj yusufragip » 21 Eyl 2010, 16:11

Tesekkurler bond tavsiyene uydum ve ne kadar guzel bir secim yaptigimi gordum . Bu arada clk sanada tesekkur ederim daha obejktif bakmami saglayip daha kaliteli bir saat secimi yapmama neden oldun . Safir orient in modellerine baktim fakat beni pek cezbetmedi kadrandaki seyler gozume anlamsiz geldiler eminim cok onemli seylerdir fakat oncedende dedigim gibi cahil oldugumdan goruntu daha onemli basiyor :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj Clk » 21 Eyl 2010, 16:42

Önemli olan yapmis oldugun secim ile mutlu olman. Saatine kavusunce fotograflarini burada bizler ile paylasmayi unutma ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 119 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners