Kakashi yazdı:Nişan saati hiç 2. el olur mu ya? Farkettim ki forumdaşlar olarak çok değişik kültür ve arkaplana sahibiz, o nedenle ben hiç tavsiyede bulunmayayım, tamamına erersiniz umarım, saatiniz de, nişanınız da hayırlı olsun.
mecako52 yazdı:Benim evde 2 adet kesinlikle satamayacağım veya değiştiremeyeceğim saatim var. Birisi kayınpederin nişanda taktığı Tissot Chemin Des Tourelles saat, diğeri de dayımın düğünde taktığı Louis Erard saat. Bu tarz saatler özel anlamlar içerir. İleride değiştirmeniz kayınpederinizi, müstakbel eşinizi veya kayınvalidenizi üzebilir. Benden size tavsiye olsun.
Ben de nişanda 2.el saat takılmayacağını düşünenlerdenim. Tudor güzel bir tercih olabilir. Bunun yanında dünyanın ilk tescilli markası olan Longines'i de öneririm. Spirit zulu time hem diver tarzı bezeli olması hem GMT özelliği hem de longines olması ile güzel bir tercih olabilir. Daha kronograf bir saat isterseniz de mastercollection öneririm. Denilen o ki mastercollection'ın ustaları dahi farklı imiş. Epey evladiyelik imiş. Bunlar da benim naçizane önerilerim
Zulu Time o zaman benceducktheplan yazdı:mecako52 yazdı:Benim evde 2 adet kesinlikle satamayacağım veya değiştiremeyeceğim saatim var. Birisi kayınpederin nişanda taktığı Tissot Chemin Des Tourelles saat, diğeri de dayımın düğünde taktığı Louis Erard saat. Bu tarz saatler özel anlamlar içerir. İleride değiştirmeniz kayınpederinizi, müstakbel eşinizi veya kayınvalidenizi üzebilir. Benden size tavsiye olsun.
Ben de nişanda 2.el saat takılmayacağını düşünenlerdenim. Tudor güzel bir tercih olabilir. Bunun yanında dünyanın ilk tescilli markası olan Longines'i de öneririm. Spirit zulu time hem diver tarzı bezeli olması hem GMT özelliği hem de longines olması ile güzel bir tercih olabilir. Daha kronograf bir saat isterseniz de mastercollection öneririm. Denilen o ki mastercollection'ın ustaları dahi farklı imiş. Epey evladiyelik imiş. Bunlar da benim naçizane önerilerim
Öncelikle önerileriniz için çok teşekkür ederim. Bu sabah Tudor Black Bay için 2 mağaza ile görüştüm, birinden 4220€ fiyat aldım. Diğerinde de tedarik sürecinin temmuzu bulacağını öğrendim. Nişanlımın ailesi ne kadar 3500€'luk bir bütçe koymuş dahi olsa da çok cezbedici bir saat olmadığı sürece o kadar zorlamak istemiyorum.
Spirit Zulu Time gerçekten çok şık bir saat, kesinlikle listeme en üst seviyelerden girdi. Diğer alternatifler ise Tudor Royal ve Oris Aquis. Bu üçlü içerisinden bir seçim yapmam gerekecek sanırım.
+1concordet1972 yazdı:tudor black bay 54 , başka bir modele bakmaya gerek benim fikrim......
concordet1972 yazdı:tudor black bay 54 , başka bir modele bakmaya gerek benim fikrim......
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 135 misafir
|