Omega her ihtiyac覺 kar覺lar siyah覺 efsane
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
G羹zel bir tercih olmu hay覺rl覺 olsunLNs7 yazd覺:morningstar yazd覺:Bu listeden omega ve longines ikiside harika duruyor.haylo yazd覺:Ben de omegay覺 al覺rd覺m bu 羹癟l羹den
ncelikle yorumlar覺n覺z i癟in teekk羹rler, yurt d覺覺 fiyat覺yla neredeyse ayn覺 fiyat覺 ald覺m samimi olduum bi bayiden haliyle tercihimi Longines'den yana kullanm覺 oldum. Farkl覺 bir renkte belki de farkl覺 bir modelde bir Omega'y覺 ilerde al覺r覺m umar覺m
Bu arada Longines'i de gold deil daha kullan覺l覺 olaca覺n覺 d羹羹nerek beyaz kadran (biraz panda) olarak tercih ettim.
Heesh yazd覺:Omega her ihtiyac覺 kar覺lar siyah覺 efsane
morningstar yazd覺:G羹zel bir tercih olmu hay覺rl覺 olsunLNs7 yazd覺:morningstar yazd覺:Bu listeden omega ve longines ikiside harika duruyor.haylo yazd覺:Ben de omegay覺 al覺rd覺m bu 羹癟l羹den
ncelikle yorumlar覺n覺z i癟in teekk羹rler, yurt d覺覺 fiyat覺yla neredeyse ayn覺 fiyat覺 ald覺m samimi olduum bi bayiden haliyle tercihimi Longines'den yana kullanm覺 oldum. Farkl覺 bir renkte belki de farkl覺 bir modelde bir Omega'y覺 ilerde al覺r覺m umar覺m
Bu arada Longines'i de gold deil daha kullan覺l覺 olaca覺n覺 d羹羹nerek beyaz kadran (biraz panda) olarak tercih ettim.
Shadow yazd覺:G羹zel g羹nlerde kullan覺n
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 152 misafir
|