TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saatlerinize polisaj yapt覺r覺yor musunuz?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saatlerinize polisaj yapt覺r覺yor musunuz?

Mesaj fdurkut » 19 Tem 2024, 18:53

HknDrsn yazd覺:Bence 覺l覺k sabunlu bir suyla y覺kay覺p g羹zel bir bezle silmeniz yeterli olacakt覺r. Resimlerden abart覺l覺 bir 癟izii g繹r羹nm羹yor.

Zaten genel durumu k繹t羹 deil de bildiim birka癟 yerinde 癟izikler-hatalar var. Ben bildiim i癟in de benim g繹z羹me bat覺yor heralde.
Kullan覺c覺 avatar覺
fdurkut

Kay覺t: 26 Oca 2024, 16:15

Mesaj danGerfuLL » 19 Tem 2024, 20:54

Capecod vb ilemler de polisajdan farks覺z. Ben capecod s羹rd羹m polisaj olmaz gibi d羹羹nmeyin.

Mat y羹zeyler i癟in Scotch Brite bula覺k s羹ngerinin yeil taraf覺n覺 kullanabilirsiniz. Temas ettirerek h覺zl覺ca ileri geri yaparsan覺z mat y羹zeydeki k覺lcal 癟izikleri alabilirsiniz.

Ben saatte polisaja kar覺 deilim; ama Rolex gibi bir saatim olsa ona da polisaj yaptirmazdim a癟覺k癟as覺. Benim kulland覺覺m saatler Rolex'e nazaran hayli ucuz saatlerdi.

23049PCD8G cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
danGerfuLL

Ya: 40
Kay覺t: 16 Ara 2015, 14:45

Mesaj fdurkut » 19 Tem 2024, 21:10

danGerfuLL yazd覺:Capecod vb ilemler de polisajdan farks覺z. Ben capecod s羹rd羹m polisaj olmaz gibi d羹羹nmeyin.

Mat y羹zeyler i癟in Scotch Brite bula覺k s羹ngerinin yeil taraf覺n覺 kullanabilirsiniz. Temas ettirerek h覺zl覺ca ileri geri yaparsan覺z mat y羹zeydeki k覺lcal 癟izikleri alabilirsiniz.

Ben saatte polisaja kar覺 deilim; ama Rolex gibi bir saatim olsa ona da polisaj yaptirmazdim a癟覺k癟as覺. Benim kulland覺覺m saatler Rolex'e nazaran hayli ucuz saatlerdi.

O zaman Rolex ve benzeri saatlerde 癟iziklere g繹z羹m羹z羹n al覺mas覺 m覺 gerek sizce? :(
Kullan覺c覺 avatar覺
fdurkut

Mesaj HknDrsn » 19 Tem 2024, 21:38

Her yere Rolex kullanmak yerine farkl覺 saatler alarak Rolexin 繹mr羹ne 繹m羹r katabilirsiniz. Ger癟i baka saatiniz var m覺 bilmiyorum tek saat kullan覺yorsunuz diye d羹羹n羹yorum. :D

Rolexim olsa san覺r覺m 癟ok daha 繹zenli kullan覺r覺m. Ger癟i t羹m saatlerim ucuz olsun pahal覺 olsun benim i癟in k覺ymetli. En ufuk 癟arpma yada s羹rtmede oluabilecek her 癟izikte i癟im gidiyor. :shock:
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullan覺c覺 avatar覺
HknDrsn

Ya: 45
Kay覺t: 13 Oca 2014, 15:27

Mesaj danGerfuLL » 19 Tem 2024, 22:06

fdurkut yazd覺:
danGerfuLL yazd覺:Capecod vb ilemler de polisajdan farks覺z. Ben capecod s羹rd羹m polisaj olmaz gibi d羹羹nmeyin.

O zaman Rolex ve benzeri saatlerde 癟iziklere g繹z羹m羹z羹n al覺mas覺 m覺 gerek sizce? :(
Kullan覺lan hi癟bir ey ilk g羹nk羹 temizliinde ne kadar dikkatli olsak da olmuyor. 2023 ubat'ta s覺f覺r ara癟 ald覺m 15 g羹n sonra motorcunun biri i yeri otopark覺nda kap覺s覺n覺 g繹癟ertecek ekilde 癟izmi. G繹t羹r羹p yapt覺rsam deer mi, demez. Yapt覺rmasam g繹z羹me bat覺yor, al覺t覺m art覺k hatta ara ara tozdan 癟izik g繹r羹nmez oluyor bu sefer de 癟izii arar oluyorum. :) K覺sacas覺 tak覺lmay覺n keyif almaya bak覺n.

Kullan覺c覺 avatar覺
danGerfuLL

Ya: 40
Kay覺t: 16 Ara 2015, 14:45

Mesaj fdurkut » 19 Tem 2024, 22:16

HknDrsn yazd覺:Her yere Rolex kullanmak yerine farkl覺 saatler alarak Rolexin 繹mr羹ne 繹m羹r katabilirsiniz. Ger癟i baka saatiniz var m覺 bilmiyorum tek saat kullan覺yorsunuz diye d羹羹n羹yorum. :D

Rolexim olsa san覺r覺m 癟ok daha 繹zenli kullan覺r覺m. Ger癟i t羹m saatlerim ucuz olsun pahal覺 olsun benim i癟in k覺ymetli. En ufuk 癟arpma yada s羹rtmede oluabilecek her 癟izikte i癟im gidiyor. :shock:
Yok hocam tek saat kullanm覺yorum. Koleksiyon say覺l覺r m覺 bilmiyorum ama 繹yle m羹tevazi bi koleksiyonum var. Kullanmay覺 b覺rakt覺klar覺m覺 beklemem satar覺m genellikle, subdan sonra takma s覺kl覺覺m deiti (繹zellikle presage i癟in, kuvvetle muhtemel o da gidici) ama bunlar覺 da kullan覺yorum. Resim

Lise y覺llar覺mda saat al覺r satar takas ederdim. Tabii 癟ok daha ucuz b羹t癟eli al覺verilerdi bunlar ama deitirip deitirip kullanmay覺 severdim. st羹ne kalan 10-20 lira cephar癟l覺klar覺 cabas覺 olurdu. :)

Ayn覺 duygular覺 payla覺yoruz asl覺nda saatlere kar覺 ama kullanmaktan da 癟ekinmiyorum dorusu.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
fdurkut

Mesaj fdurkut » 19 Tem 2024, 22:19

danGerfuLL yazd覺:
fdurkut yazd覺:

Kullan覺lan hi癟bir ey ilk g羹nk羹 temizliinde ne kadar dikkatli olsak da olmuyor. 2023 ubat'ta s覺f覺r ara癟 ald覺m 15 g羹n sonra motorcunun biri i yeri otopark覺nda kap覺s覺n覺 g繹癟ertecek ekilde 癟izmi. G繹t羹r羹p yapt覺rsam deer mi, demez. Yapt覺rmasam g繹z羹me bat覺yor, al覺t覺m art覺k hatta ara ara tozdan 癟izik g繹r羹nmez oluyor bu sefer de 癟izii arar oluyorum. :) K覺sacas覺 tak覺lmay覺n keyif almaya bak覺n.

Hocam birebir ayn覺 durumu ya覺yorum. 2 sene 繹nce 繹zenip beendiim s覺f覺r bi ara癟 ald覺m ama pahal覺yla k覺ymetli farkl覺 oluyor san覺r覺m. Arabaya ufak dokunurlar veya alt覺n覺 s羹rterim 10 dk sonra unutuyorum da saat mefhumu bende daha k覺ymetli san覺r覺m ondan bu obsesiflik. Ama doru s繹yl羹yosunuz keyfini 癟覺karmak laz覺m. :)

Kullan覺c覺 avatar覺
fdurkut

Mesaj morningstar » 19 Tem 2024, 23:14

Fotoraftan pek bir 癟izik belli olmuyor bende saatlerde 癟iziklere baya bir tak覺nt覺l覺yd覺m bata art覺k ufak tefek 癟iziklere tak覺lm覺yorum saatlere yaanm覺l覺k kat覺yor diye d羹羹n羹yorum(belki de kendimi bu ekilde teselli ediyorum) Her ne kadar dikkatli kullansak ta 癟izikler ka癟覺n覺lmaz oluyor o y羹zden keyfini 癟覺kararak kullanmak laz覺m :)

Kullan覺c覺 avatar覺
morningstar

Ya: 29
Kay覺t: 25 Au 2018, 23:45

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 177 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners