Saatolog 2025 Online Sipariş İçin Tıklayınız

Universe Constant Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Universe Constant Bilgi

Mesaj gozdentunay » 02 Şub 2026, 21:12

Tüm görüşlere saygım olmakla birlikte bazı görüşlere katılmıyorum..benim saat&saat grubuna olan negatif algım bu marka ile değişti açıkçası..Ben ilk önce nebulon serisinden uc 7689 small second modelini aldım ve ve hem işçilik Polisaj Finisaj kadran kalitesi ni çok beğendim zevklede takıyorum . Memnun kalıncada yine aynı markanın Supernova serisinden UC5060 mavi kadran 7750 eta makinaya sahip modelini satın aldım. Yıllarca elimden bir çok Marka geçti az çok takip eden forumdan arkadaşlar bilirler eğer bu saatleri bu komplikasyon da bu kalitede başka bir swiss made markadan almaya kalksak 200 bin tl aşağısana artık bulamıyorsunuz.(kronolu modellerden bahsedıyorum) Kaldıki yıllarca uygun fiyatlı diye bildiğimizve sevdiğimiz Seiko markasının da artık çok da uygun olmadığı aşikar , dolayısıyla ben marka değil saat sevdiğim için tercihim bu yönde oldu.. En azından ön yargınınızı kırmak için mağazada bir bakmanizi tavsiye edebilirim. Tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz, dediğim gibi tüm arkadaşların görüşüne saygım var ben naçizane Marka hakkında görüşlerimi belirtmek istedim. Eğer sevdiyseniz güzel de bir indirim yakalarsanız pişman olmayacağınız bir markadır. Markalaşma konusunda da ben biraz zaman verilmesi gerektiğini düşünüyorum. İyi forumlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
gozdentunay

TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız
Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ersinner, ylmaz94 ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners