Orient kamasu f/p olarak çok iyi bir saat. Yurt dışında fiyatları 250usd bandında. Getirebilecek birisi olursa tavsiye ederim.
SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet sizinki tam simetrik duruyor. Forum istanbul konyalı saat mağazasında denedim, belki de problemli versiyonları oraya göndermiş olabilirler. Resmen saatten soğuttu beni mağaza. Güzel günlerde kullanın.depechemode yazdı:mrtkrks yazdı:depechemode yazdı:Citizen Promaster Ny0121-09xe öneririm model yılı yeni. Diğeri 2018 model diye biliyorum. Forumda açılış yapmıştım. Günlük 3 sn gibi çok üst düzey zaman tutuşu var.
Bu saati çok beğenip konyalı saate denemeye gittim. Hayatımda daha önce bu kadar kötü bezel sesi görmedim, dönüş hissiyatı da bir o kadar kötü. Ayrıca bezel noktası ile 12 indexi örtüşmüyor, 3 farklı saate baktım 3’ü de aynı şekilde. Bu saatte nedense Citizen kaliteyi çok düşürmüş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben çok memnun kaldım. Belki sizin denediğinizde bir üretim problemi vardır. Benim bezellli çok saatim var. Bunda bahsettiğiniz durumu görmedim. Çok satan bir model olarak geçiyor.
Bezel oturma aşağıdaki gibi hatasız.
kogan yazdı:Citizen Ny0040 tavsiyesi yerinde olmuş bence de. Güncel seriye kıyasla ben daha çok beğeniyorum ny0040'ları. İyi bir markadan, in-house, askeri kullanım mazisi olan gerçek bir diver saat için satıldığı fiyatlar çok cazip.
Umutt yazdı:Çok güzel öneriler gelmiş forumdan beklendiği üzere. Bütçeyi biraz daha zorlarsanız ikinci el Certina Ds Action öneririm ben de
mecako52 yazdı:Orient kamasu f/p olarak çok iyi bir saat. Yurt dışında fiyatları 250usd bandında. Getirebilecek birisi olursa tavsiye ederim.
SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kocak04 yazdı:Bütçenizi biraz daha zorlarsanız Seiko da güzel dalgıç modeller var. İkinci el düşünürseniz çok temiz saatler denk gelebiliyor forumda.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 40 misafir
|