TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Uygun fiyatlı diver saat önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Uygun fiyatlı diver saat önerisi

Mesaj mecako52 » 10 Nis 2025, 15:01

Orient kamasu f/p olarak çok iyi bir saat. Yurt dışında fiyatları 250usd bandında. Getirebilecek birisi olursa tavsiye ederim.

SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
mecako52

Mesaj Umutt » 10 Nis 2025, 19:52

Çok güzel öneriler gelmiş forumdan beklendiği üzere. Bütçeyi biraz daha zorlarsanız ikinci el Certina Ds Action öneririm ben de
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj mrtkrks » 10 Nis 2025, 20:06

depechemode yazdı:
mrtkrks yazdı:
depechemode yazdı:Citizen Promaster Ny0121-09xe öneririm model yılı yeni. Diğeri 2018 model diye biliyorum. Forumda açılış yapmıştım. Günlük 3 sn gibi çok üst düzey zaman tutuşu var.

Bu saati çok beğenip konyalı saate denemeye gittim. Hayatımda daha önce bu kadar kötü bezel sesi görmedim, dönüş hissiyatı da bir o kadar kötü. Ayrıca bezel noktası ile 12 indexi örtüşmüyor, 3 farklı saate baktım 3’ü de aynı şekilde. Bu saatte nedense Citizen kaliteyi çok düşürmüş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben çok memnun kaldım. Belki sizin denediğinizde bir üretim problemi vardır. Benim bezellli çok saatim var. Bunda bahsettiğiniz durumu görmedim. Çok satan bir model olarak geçiyor.
Bezel oturma aşağıdaki gibi hatasız.
Resim
Evet sizinki tam simetrik duruyor. Forum istanbul konyalı saat mağazasında denedim, belki de problemli versiyonları oraya göndermiş olabilirler. Resmen saatten soğuttu beni mağaza. Güzel günlerde kullanın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
mrtkrks

Mesaj kogan » 10 Nis 2025, 23:32

Citizen Ny0040 tavsiyesi yerinde olmuş bence de. Güncel seriye kıyasla ben daha çok beğeniyorum ny0040'ları. İyi bir markadan, in-house, askeri kullanım mazisi olan gerçek bir diver saat için satıldığı fiyatlar çok cazip.
The two most powerful warriors are patience and time.
Kullanıcı avatarı
kogan

Mesaj Batu52 » 11 Nis 2025, 08:26

kogan yazdı:Citizen Ny0040 tavsiyesi yerinde olmuş bence de. Güncel seriye kıyasla ben daha çok beğeniyorum ny0040'ları. İyi bir markadan, in-house, askeri kullanım mazisi olan gerçek bir diver saat için satıldığı fiyatlar çok cazip.
Umutt yazdı:Çok güzel öneriler gelmiş forumdan beklendiği üzere. Bütçeyi biraz daha zorlarsanız ikinci el Certina Ds Action öneririm ben de
mecako52 yazdı:Orient kamasu f/p olarak çok iyi bir saat. Yurt dışında fiyatları 250usd bandında. Getirebilecek birisi olursa tavsiye ederim.

SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kocak04 yazdı:Bütçenizi biraz daha zorlarsanız Seiko da güzel dalgıç modeller var. İkinci el düşünürseniz çok temiz saatler denk gelebiliyor forumda.

Yorumlarınız çok destekleyici oldu, teşekkür ediyorum. :thumbup: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Batu52

Mesaj monsieur » 11 Nis 2025, 10:08

Selam hocam, spinnaker dumas serisine bakabilirsin. 2. el temizleri 10-12 k arasına gidiyor. seiko mekanizmalı güzel işçiliği alan bir marka bence.
Kullanıcı avatarı
monsieur

Mesaj hknmtn » 11 Nis 2025, 17:51

Orient Kamasu ve sonrası diver modellerine bakabilirsiniz. Çok temiz ikinci ellleri 10 bin civarına bulunur.
Kullanıcı avatarı
hknmtn

Mesaj smhhhh » 17 Nis 2025, 16:07

Citizen Ny0040 bende de var. Çok konforlu ve çok sevdiğim bir saat. Ömürlük olarak size eşlik edebilir. :champ:
Kullanıcı avatarı
smhhhh

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners