TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Eşim İçin 2000-2500 TL Bütçeli Erkek Saati Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2000 Lira Bütçeye Uygun Saat Önerisi

Mesaj Kaans » 08 Nis 2011, 17:54

Automatic demek, saatin pile ihtiyaç duymadan bilek hareketi ile kendini şarj eder demektir. Sizin yaptığınız araştırmada gördüğünüz modelde yazan auto reserve o saatin güç göstergesi olduğunu gösterme amaçlı bir ibare. Bir saat tam olarak şarj edildikten sonra hareketsiz kalıp, ne kadar süre ile çalışmaya devam edeceğini o göstergeden okuyabilirsiniz demek. Her otomatik saatin güç reservi farklıdır bu arada... Forum içerisinde arama yaparsanız daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.
Hayata nicelik değil, pozitif nitelik kattığımızda yaşadığımız zaman değerlenir...
Kullanıcı avatarı
Kaans

Mesaj herofb » 08 Nis 2011, 18:02

konu eş ise ve bütçe buysa bizim diver takozu almasaydık kesinlikle tercihim aşağıdaki Oris olurdu

Resim
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj fecstasy » 08 Nis 2011, 18:25

herojd11 yazdı:konu eş ise ve bütçe buysa bizim diver takozu almasaydık kesinlikle tercihim aşağıdaki Oris olurdu

Resim

ben eklediğiniz resimleri göremiyorum maalesef; model yazabilr misin?
Longines Sport Collection - Conquest nasıldır? su geçirmezliğinin 3 atm oluşu biraz düşündürdü; dikkatli kullanmak gerek ama problem olur mu?
41mm'lik çapı da eşimin istediği boyutlarda;
http://www.longines.com/watches/longine ... 660.4.76.6
-yaşamın adaletine inancı var-
Kullanıcı avatarı
fecstasy

Mesaj fecstasy » 08 Nis 2011, 18:29

Kaans yazdı:Automatic demek, saatin pile ihtiyaç duymadan bilek hareketi ile kendini şarj eder demektir. Sizin yaptığınız araştırmada gördüğünüz modelde yazan auto reserve o saatin güç göstergesi olduğunu gösterme amaçlı bir ibare. Bir saat tam olarak şarj edildikten sonra hareketsiz kalıp, ne kadar süre ile çalışmaya devam edeceğini o göstergeden okuyabilirsiniz demek. Her otomatik saatin güç reservi farklıdır bu arada... Forum içerisinde arama yaparsanız daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

sat gerçekten yıllarca eskimeyecekmiş gibi görünüyor ve inanılmaz zarif; tek sorun eşimin nadiren klasik giyinmesi; her saati bununla kıyaslyıorum şu an gerçekten çok güzelmiş :S "simle is good" dedikleri cinsten :S
Kullanıcı avatarı
fecstasy

Mesaj herofb » 08 Nis 2011, 18:36

fecstasy saat Oris'in Artieler Diamond modeli ister deri ister çelik kayışlı versiyonları var hatta bunun daha spor olan pırlantasız versiyonu da var
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj mrhero » 08 Nis 2011, 18:57

Merhaba, İsviçreli öneren çok olaracaktır. Bende Japon öneriyim. Seiko Premier serisine bakabilirsiniz. Eğer otomatik istiyorsanız SPB001J1 yok kinetic istiyorsanız (ki eşiniz bir saatsever değilse azda olsa geri veya ileri giden 2 gün kullanılmadığında duran bir saat istemiyecektir, bu durumda ben kinetic öneririm) SRH007P1 modellerini önerebilirim. Hemde bütçenizin altına bu saatleri bulabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj Frax » 08 Nis 2011, 18:58

Herojd saat erkek eşe alınacak ortada bir karışıklık söz konusu. Forum olarak alışkın olmadığımız bir durum olunca bilinç altındakiler ortaya çıkıyor hemen :)

Sn. fecstasy

Pilli saat konusunda burada pek destek göremezsiniz, üstelik 2bin 3bin lira verecek olmanız da size yardımcı olmamızı zorlaştırıyor. Bu miktar pilli saat sınırlarının ötesinde :)

Başlığı da pilli ve kinetik olarak düzeltiyorum bu durumda.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj fecstasy » 08 Nis 2011, 20:05

Frax1 yazdı:Herojd saat erkek eşe alınacak ortada bir karışıklık söz konusu. Forum olarak alışkın olmadığımız bir durum olunca bilinç altındakiler ortaya çıkıyor hemen :)

Sn. fecstasy

Pilli saat konusunda burada pek destek göremezsiniz, üstelik 2bin 3bin lira verecek olmanız da size yardımcı olmamızı zorlaştırıyor. Bu miktar pilli saat sınırlarının ötesinde :)

Başlığı da pilli ve kinetik olarak düzeltiyorum bu durumda.

valla süpersiniz ne diyeyim birsürü fikir edindim şimdiden; düzeltme için de teşekkür ederim;
bu arada eşime en son 1 aylık bir araştırmayla airbrush ve kompresör almıştım dolayısıyla beni de bir erkek arkadaşınız gibi düşünebilirsiniz :) ama bayan eşlerinize yukarıdaki gibi zevkli saatler alıyorsanız ne mutlu türk hanımlarına :)
Kullanıcı avatarı
fecstasy

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 156 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners