Ziyaliv » 23 Ara 2009, 03:17
bakın beyler şimdi diesel, armani, esprit, fossil, zodiac, dkny size moda markaları gibi gelebilir, fakat bilmediğiniz bir durum var bu markaların saatlerinin tamamını FOSSİL WATCH GROUP üretmektedir. Bu markalar fossil saat fabriklarından çıkmaktadır. Diyorsunuz ki 300 tl diesel e verilmez falan, tabii bunlar kişisel gorusler yanlız yorumlarınızdan önce diesel ve fossil gibi saatlerdeki işçilik kalitelerine bakmanızı tavsiye ederim lutfen bir magaza da elinize alarak inceleyiniz. Diesel de çelik, kayış ve işçilik kalitesi oldukça iyi seviyelerdedir o fiyatlarda bir saat için ve ayrıca lutfen ülkemizdeki saat fiyatlarını ebaydaki satış fiyatları ile karşılaştırmayınız, ebay türkiye nin gittigidiyor.com udur, yani kimin bayi olup olmadıgı kacak mal satıp satmadıgı belli değil ki. Eğer ki TR fiytatları ile yurtdışı fiyatları ile karşılaştıracaksanız, yurtdışındaki bu markaları saatan gerçek mağazalara bakınız. Ebay deki fiyatlar türkiye saat piyasası ile kıyaslamak için bir kriter değildir.
erdem kardeşim eğer beğendi isen modelini diesel saat alıp rahatlıkla kullanabilirsin ben bir saaatçi olarak diesel i tavsiye ederim kardeşim. Mennun olarak kullanırsın ama tek dezavantajı var diesel saatlerin orjinal kayışlarının fiyatı 100 tl civarında.
Kullancak olan sensin kardeşim begendi isen saati bugun MOMENTUS, NACAR, QUANTUM gibi kore yapımı fason uretim saatler almaktansa Fossil group un ürettiği diesel alman iyi olacaktır.
"Saat, Saatçiden Alınır...."