Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Bilezikten ziyade ROOların en kolay çizilen yeri bezelleri. Kasalarında mükemmel bir işçilik var ve çizikler gözü bazen rahatsız edebiliyor. Çiziklerden etkilenmemek için seramik bezelli modellere bakmalısınız. Böyle oldumu seçenekler değişiyor. Mesela Jarno Trulli, Sebastian Buemi veya bumblebee oldukça spor ve güzel saatler. Birde yeni çıkan 44mmlik ROOlar varki gerçekten harikalar. Ben olsam sadece ROO diver alırdım ancak bu durumda belirleyici faktör sizin zevkiniz. Birde yeterli bütçe ve bilek varsa legacy sanırım içlerinde en güzeli.
seçenek çok arttı kafa karıstıı.. alttaki linklerde daha önceki incelemelerde RO modellerindeki vida altın ROO modelerindeki ise paslanmaz celik diye okudum ikisinde de kullanılan malzeme farklı mı bunların tabi calibreler farklı..