TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Eşim İçin 2000-2500 TL Bütçeli Erkek Saati Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Eşim İçin 2000-2500 TL Bütçeli Erkek Saati Önerisi

Mesaj Clk » 16 Nis 2011, 12:13

asymptote yazdı: Bu markayı alanların yüzde kaçı Rolexi diğer markalardan farklı kılan ayırt edici özellikleri(teknik manada) biliyor sizce? Rolex alan kişi Rolex in ismini satın alıyor, bir anlamda prestij sahibi olacağına inanarak. Rolex in bana göre lüks saat pazarında dominant olmasını sağlayan etkenler önem sırasına göre pazarlamadaki başarısı, doğru fiyat politikası ve hiç değişmeyen kendine has çizgisidir.

Now, I am afraid Piranha is about to wake up :)

Piranha geldiiii :D

Yukarida yazmis oldugun satirlar ile benim üst mesajda yazmis olduklarim biribirilerini tutan seyler. Ben hicbir zaman dogru olan cümlelere yada sahsi fikirlere tepki göstermedim. Sadece yabanci forumda ki ibiksiz horoz gibi bir markayi kalkipta illegal yada mafia v.s. bagdastirmak tarlaya atilan gübre olmaktan farksizdir.

Tekrar yukarida yazdiklarinin tamami dogru ve ayni seyler diger büyük markalar icinde gecerli aksi takdirde kimse saatlere 20.000 Euro üzeri rakamlari vermezdi ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj fecstasy » 16 Nis 2011, 22:31

vauvv adeta kopmuşsunuz karagöz hacıvat atışmalarına benzemiş bayıldım!! ama atışmadan da prestij akıyor söylemeden geçmeyeyim =)
-yaşamın adaletine inancı var-
Kullanıcı avatarı
fecstasy

Mesaj Kaans » 16 Nis 2011, 22:41

fecstasy yazdı:vauvv adeta kopmuşsunuz karagöz hacıvat atışmalarına benzemiş bayıldım!! ama atışmadan da prestij akıyor söylemeden geçmeyeyim =)

Sayın Fecstasy.. Siz Hacivat & Karagözü boş verin... Saatinizi aldınız mı ? :roll: :P
Hayata nicelik değil, pozitif nitelik kattığımızda yaşadığımız zaman değerlenir...
Kullanıcı avatarı
Kaans

Mesaj fecstasy » 17 Nis 2011, 01:15

maalesef alamadım :( eşim bütün gün birşeyler yapalım diye tutturunca pırlanta gidemedim ama cuma akşamı birkaç tissot denedim. kronometreliler baya kalın oluyormuş onu tecrübe etmiş oldum. 8 tane oris modeli belirledim pırlanttan onları da deneyip alıcam artık birini. bu arada saat mağazada yoksa gelmesi uzun sürer mi endişesindeyim :S çelik kordona ilave bir de deri kordon sipariş edeceğim tam 1 ayım kaldı :S
-yaşamın adaletine inancı var-
Kullanıcı avatarı
fecstasy

Mesaj punk » 17 Nis 2011, 01:32

Saat mağazada yoksa gelmez :D
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj drk » 17 Nis 2011, 03:59

Bağlı oldukları başka mağazalarda varsa hemen gelebilir veya distribütörden isterler eğer ikisinde de yoksa gelmesi biraz uzun sürer.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Tolgi06 » 17 Nis 2011, 11:24

Önceki sayfada Blancpain'in 18.000 chf gibi bir fiyata el değiştirdiği söylenmiş.Ne zaman acaba(tamamen meraktan soruyorum kışkırtıcı bir unsur yoktur :D )?Sonuçta 150 yıl önce gibi bir şey denilirse burada anlamsız kalmış oluyor bu cümle.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Frax » 17 Nis 2011, 11:33

Şu anki Hublot'nun sahibi Biver tarafından alındığı 1982 yılında :)

Rolex tartışmalarına son verelim artık bu başlıkta! :)
Kullanıcı avatarı
Frax

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ramadzo ve 120 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners