TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

10000 TL B羹t癟eli S覺f覺r / 襤kinci Rolex El Al覺m Bilgi ve neri

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

10000 TL B羹t癟eli S覺f覺r / 襤kinci Rolex El Al覺m Bilgi ve neri

Mesaj Caner1983 » 13 Eyl 2014, 13:56

---son 15-20 g羹nd羹r bu siteye giri yapmaktay覺m(saat konusunda 癟aylak 癟繹mez acemi bilgisiz cahil denilebilir o y羹zden imdiden 繹z羹r diliyorum) birka癟 kiiye 繹m att覺m
b羹tce maximum 10000 tl hayal submariner date-nodate farketmez isteim s覺f覺r olsun ama zor gibi
aral覺kta amerikaya gitcem oralardan ortalama ne kadara alabiliriz internetten bob"s watch diye bir site g繹rd羹m ikinci eller uygundu ama ikinci ele g羹venmek 癟ok zor
--forumdan bir iki kiiye dan覺t覺m adan saat rose saat gibi yerler 繹nerildi ama ite ikinci el ve ben ankarada olduum i癟in istanbula da ha diye iimden dolay覺 saat bakmak i癟in gidemem.
--breitling daha uygun ama kadran 癟ap覺 癟ok iri geldi kadran覺 k羹癟羹k tranocean 38mm var ,omega sea master, longiness gibi modeller daha ucuz ama iilaki rolex ya d繹n羹p d繹n羹p tekrar rolexe bak覺yorum
sonu癟 繹nerilerinizi bekliyorum yurt d覺覺 amerikada yurt i癟i 2. el saat 繹nerecek olur mu imdiden teekk羹rler.....
Rolexs dont tick-tock
Kullan覺c覺 avatar覺
Caner1983

Ya: 42
Kay覺t: 05 Eyl 2014, 22:41

Re: Rolex Submariner Al覺m Bilgisi

Mesaj ErsinGS » 14 Eyl 2014, 22:35

forumun sat覺l覺k saatler b繹l羹m羹ndeki Rolex lere bakman覺z覺 繹neririm. 2200 USD den balayan fiyatlarla 癟eitli Rolex ler var. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
ErsinGS

Ya: 60
Kay覺t: 10 Ara 2011, 00:05

Mesaj Caner1983 » 14 Eyl 2014, 23:58

ErsinGS yazd覺:forumun sat覺l覺k saatler b繹l羹m羹ndeki Rolex lere bakman覺z覺 繹neririm. 2200 USD den balayan fiyatlarla 癟eitli Rolex ler var. :thumbup:

teekk羹羹rlr ergin takip ediyorum ama o fiyata submariner yok
Rolexs dont tick-tock
Kullan覺c覺 avatar覺
Caner1983

Mesaj ermansire » 15 Eyl 2014, 12:05

10000 tl yakla覺k 4520$ yapar. O fiyata sub ikinci elde de g繹rmedim ben. Explorer 2 bulabilirsiniz. Veya eski GMT'ler.
instagram.com/ermansire
Kullan覺c覺 avatar覺
ermansire

Kay覺t: 05 Ara 2012, 14:47

Rolex Saatlerle ilgili teknik bilgi

Mesaj Yase » 21 Eyl 2014, 20:44

Merhabalar
Rolex saatlere karsi zaafim var. 襤kinci el rolex bakmak istiyorum kendime fakat teknik bilgi olmadan ikinci el bir saat almaya kalkismak aptalca olur sanirim :) bana kaynak 繹nerebilecek bir yardimsever var midir :)
Yase

Kay覺t: 21 Eyl 2014, 17:19

Re: Rolex Saatlerle ilgili teknik bilgi

Mesaj hakan1970 » 21 Eyl 2014, 21:40

Merhaba , forumun sat覺l覺k saatler b繹l羹m羹 var. Bayan Rolex var m覺 bilemiyorum ama bir bak覺n isterseniz. Nas覺l bir Rolex istiyorsunuz ? Belirli bir model var m覺 d羹羹nd羹羹n羹z?
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullan覺c覺 avatar覺
hakan1970

Ya: 55
Kay覺t: 30 Oca 2013, 18:17

Re: Rolex Saatlerle ilgili teknik bilgi

Mesaj Yase » 22 Eyl 2014, 17:17

hakan1970 yazd覺:Merhaba , forumun sat覺l覺k saatler b繹l羹m羹 var. Bayan Rolex var m覺 bilemiyorum ama bir bak覺n isterseniz. Nas覺l bir Rolex istiyorsunuz ? Belirli bir model var m覺 d羹羹nd羹羹n羹z?

Day date ler 癟ok houma gidiyor g繹r羹nt羹 itibariyle fakat o kadar b羹t癟em yok u an i癟in. 襤kinci el saat k覺sm覺na bakt覺m forumlar覺n fakat bayan saati g繹remedim. Bir de 繹zellikleri yaz覺yor saatin fakat yeni merak sald覺覺m i癟in anlam覺yorum Forumda biraz teknik bilgi kasmam laz覺m ;)
Yase

Kay覺t: 21 Eyl 2014, 17:19

Re: Rolex S覺f覺r/襤kinci El Al覺m Bilgisi

Mesaj Caner1983 » 22 Eyl 2014, 18:43

arkadalar 繹nerdii yerler var 繹m den at覺yorum size
ama yurt d覺覺ndan al覺m yerleri i癟in yard覺mc覺 olacak olan var m覺 bunu 繹renemedim hala
Rolexs dont tick-tock
Kullan覺c覺 avatar覺
Caner1983

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 115 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners