TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Sipariş Edilen Orient Saat CFM00005D0 Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Yeni Sipariş Edilen Orient Saat CFM00005D0 Yorum

Mesaj mech16 » 02 Mar 2010, 15:04

Biraz önce Markafoni'den aşağıda linkini verdiğim Orient CFM00005D0 saati sipariş vermek üzereyken saati kaçırmamak için aceleyle Orient saatler nasıldır diye sormuştum. Bond da sitede zaten bilgi var diye konuyu kilitlemişti.

Saatin siparişini verdim. Sizce nasıl bir saattir?

http://www.skywatches.com.sg/watches/product_info.php?cPath=104&products_id=3608
Kullanıcı avatarı
mech16

Re: Yeni siparis edilen ORIENT

Mesaj Clk » 02 Mar 2010, 15:22

Sonucta aldigin saat bir Orient. Otomatik bir Orient ile cok fazla hata yapamazsin zaten. Saatin makinesinin problemsiz oldugunu bir cok kez belirtilmis bir gercek. Gerisi zeten zevk meselesei. Ben aldigin saati begendim hem dizayn olarak hos ve kopya bir dizayn degil hem de cap olarak cok büyük degil.

Saatini iyi günlerde kullanmani dilerim. Saat eline ulasinca resimlerini paylasirsan seviniriz.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj nickynick » 02 Mar 2010, 15:44

Bence harika bir seçim yapmışsın, saat kendini çok iyi gösteriyor. Power reserve göstergesi de çok şık duruyor, iyi günlerde kullan yeni saatini. Ulaşınca mutlaka resimlerini ve incelemeni paylaş bizimle.

Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj mech16 » 02 Mar 2010, 15:51

3 Şubatta siteye üyeolduğumdan beri yurtiçi-yurtdışı sitelerde saat arıyorum. Bütçe olarak da 3000-4000 tl ayırdım.
Tag Heuer Carrera, Hamilton Jazzmaster Chrono, Longines Master Collection, Sinn 757 mi alayım derken bugün 250 tl'ye günlük takılabilecek bir otomatik Orient görünce hemen sipariş ediverdim. Şu an Tag Heuer Formula1, Seiko Sportura, Guess Colllection saatleri kullanıyorum ama hepsi çok spor. Daha klasik, spor-klasik saat arayışım sürüyor.
Kullanıcı avatarı
mech16

Mesaj nickynick » 02 Mar 2010, 15:56

Madem böyle bir bütçe ayırdın ve klasik bir saat istiyorsun, siyah crocodile kayışlı, kronograf olmayan bir saat düşünebiliriz sana? Bu şekilde seçenekleri daraltırsak, en uygun saati bulabileceğimize inanıyorum mech16. Sen ne dersin?
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj mech16 » 02 Mar 2010, 16:10

Çok iyi olur..

Saat işiyle uğraşan bir arkadaşımın yurtdışından 2.el ve gümrüksüz saat getirme şansı da olduğu için Omega, IWC'de ilgi alanımda. Ancak istediğimiz saati değil, eline hangi saat uygun fiyata düşerse onu getiriyor. O yüzden beklemedeyim :)
Ama bu arada çok beğendiğim bir saat olursa da alacağım tabii...
Kullanıcı avatarı
mech16

Mesaj Frax » 02 Mar 2010, 19:09

Orient'in kendi çizgisini oluşturduğunu düşünüyorum dizayn olarak.Güç göstergesi mesela, aşağı yukarı belli ediyor kendini.Ben bu yüzden beğeniyorum Orient'leri.İyi günlerde kullanın, hayırlı olsun :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj mech16 » 02 Mar 2010, 19:31

clk, Nicky Nick, Frax1
beğenileriniz için teşekkür ederim..
bence de fiyatına göre çok güzel görünüyor. mekanizmasını kullandıkça göreceğiz.
Kullanıcı avatarı
mech16

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 103 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners