TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Datejust II Fiyat

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Rolex Datejust II Fiyat

Mesaj enterprise16 » 05 Tem 2010, 16:30

Merhaba, sıfır bir Datejust 2 almak istiyorum. Ancak yetkili satıcılar liste fiyatı üzerinden peşin alımda sadece %10 indirim yapıyorlar.

Güvenilir başka bir yol varmı? Görüşleriniz için teşekkürler.
Primum Non Nocere
Kullanıcı avatarı
enterprise16

Re: Rolex Datejust 2 Fiyat

Mesaj Bond » 07 Tem 2010, 01:44

Rolex bayilerinde kişisel ilişkiler ile daha fazla indirim alınır ama daha uygun fiyatlandırma için tek opsiyon eğer imkan varsa veya gidip geliyorsanız yurtdışı almaktır.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj 2fast4u » 07 Tem 2010, 14:31

saticiya clk demen ikinci bir alternatif olabilir:)))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Cant » 08 Tem 2010, 13:25

yuzde 10 disinda bir indirim yolu daha olabilir, yurtdisindan istanbula gelen birisi olursa ona aldirirsiniz, gumrukten cikarken yuzde 18 geri alir, saatle parayi size daha sonra gonderir. bence su an rolex urun gaminin en guzel saati, 9000 chf civari fiyati var burada...
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Customs » 08 Tem 2010, 14:40

kdv oranı olan %18 in tamamını degil %10 luk bir kısmını geri alabilirsiniz. saati yurtdısında gondermek ise apayrı bir problem gumruge takılma ihtimali ikinci bir vergi ihtimali prosedur insanın canından bezmesi icin gerekli olan her sart saglanıyor basına gelen bilir.
Kullanıcı avatarı
Customs

Mesaj Cant » 08 Tem 2010, 17:27

ben yapmadım, bana önerileni söyledim, her ihtimalde bu yolla neredeyse isviçre satış fiyatına ulaşmak mümkün.
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Modern60 » 08 Tem 2010, 20:16

En akılııcası buradan almaktır. Dışarıdan ancak birilerine para verip aldırmanız lazım bu da güven meselesi. Bu durumda da İsviçre'den pasaportla çıkarken %7.6 geri alır. Yurt dışına giden bir tanıdığınız varsa ona sipariş edin kolunda getirsin, gümrükten de rahatça geçer.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Clk » 13 Tem 2010, 18:03

Yetkili saticiya gidilir, pazarlik yailir, neyse parasi verilir alinir... Sadece 1 saat disinda hepsinde de böyle yaptim...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 118 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners