Umutt yazdı:Omega Smp fazlasıyla hareketli bir tasarıma sahip.. Dalgali ve parlak seramik kadran, parlak seramik bezel,parlak bezel fontlari, bacaklardaki polish finish vs.. Her yönüyle ışıl ışıl ve kelimenin tam anlamiyla eyecatcher bir model. Tudor Gmt ye göre, hâliyle daha modern bir tasarim diline sahip
Tudor Gmt ise, bu model ailesinin tamamında olduğu gibi heritage bir tasarım ve daha çok mat dokunuşlarla çalışılmış.. Kalite algısını detaylarda veren, daha rafine bir tasarım dili var.
Bu sebeplerle, bu iki saatin birbirinin muadili olduğunu düşünmesem de illa bir seçim yapmak zorunda kalsam Smp'yi tercih ederdim. Gerek fiyat/performans ve gerekse de çok genis olmayan bir koleksiyonda, daha işlevsel olacağını düşündüğüm için. Ayrica estetik ve kalite algısı anlaminda çok tatminkar.
Son olarak her iki saatin de çok fazla proporsiyon vaat etmediğini belirtmek gerek.. Ben özellikle toolwatch modellerde, proporsiyonu öncelemiyorum ve hatta her iki modeli de halihazırda severek kullanıyorum ama bileğiniz 17 cm den inceyse ve proporsiyon konusunda hassassaniz; Smp, kasa capi ve iri kiyim helyum valfi ile, Black Bay Gmt ise 15 mm kalınlığındaki kasası ile günlük kullanimda gözünüzü biraz yorabilir.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Kocaeli'de ikamet ettiğimden dolayı iki saati de bileğimde inceleme fırsati bulamadim ne yazik ki fakat 18.5 bilek çevrem. İri de bir adam sayılırım. Tissot seastar da kaba bir saat, ondan daha da mi iri?
Açıkçası bu bütçeyi oluşturabilmişken nispeten üst sınıf bir saat almak istiyorum. Omega ve tudor dışında böyle albenili bir saat bulamadım. IWC saatler de cok güzel fakat tek bir premium saate sahip olunacaksa biraz sönük kalıyor gibi geliyor

SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi