ncelikle konuyu buraya m覺 a癟sam, Japon k覺sm覺na m覺 a癟sam yoksa ak覺ll覺 saat'e mi bilemedim. Yanl覺 yerdeyse 癟ok 繹z羹r diliyorum.
Bir s羹redir ciddi bir sal覺k sorununu amak i癟in youn bir ekilde spor yap覺yorum, bunu yaparken de nab覺z, ad覺m say覺s覺, hatta s覺cakl覺k vb. gibi bilgileri bilmem gerekiyor yine ayn覺 sal覺k sorunundan 繹t羹r羹. A覺rl覺kl覺 olarak telefon ad覺m say覺s覺n覺 sorusnuz say覺yor nab覺z覺 da u ana kadar pulse oksimetre tarz覺 aletlerle halletmeye 癟al覺覺yorum ancak 癟ok verimli olmuyor ihtiyac覺m olan nabz覺n s羹rekli olarak 繹l癟羹lmesi bunu da nispeten bir spor maazas覺ndan ald覺覺m bir aletle 癟繹zd羹m ama sorun u ki ben bu ii tamamen entegre etmek ve daha rahat bir hale getirmek i癟in bir ak覺ll覺 saat almay覺 d羹羹n羹yorum.
Fakat ak覺ll覺 saatlerden hi癟 ama hi癟 holanm覺yorum, 癟ok adi duruyorlar kullan覺l覺 gelmiyorlar spor d覺覺nda da kullanmay覺 pek d羹羹nm羹yorum. Android telefon kulland覺覺mdan samsung galaxy watch serisine bakt覺m bir s羹re. Daha sonra da akl覺ma Casio'nun ad覺m sayan, s覺cakl覺k 繹l癟en saatleri olduu geldi. Nab覺z 繹l癟en var m覺 bilmiyorum protrek'lere bakt覺m ama k覺sa 繹zetlerde g繹remedim.
imdi sormak istediim soru u, b羹t癟eyi en fazla 20 bin, tercihen 8-10 bin civar覺na 癟ektiimizde ad覺m sayacak, m羹mk羹nse nab覺z 繹l癟ecek ve egzersiz i癟in genel olarak yard覺mc覺 olacak, ak覺ll覺 telefona balanabilen bir saat 繹neriniz var m覺? 襤 yerinde bir arkada覺m Suunto markas覺n覺 da 繹nerdi, ak覺ll覺 saat konusuna 癟ok yabanc覺y覺m, doal olarak tercihimi Casio'dan yana kullanmak istiyorum ama bu istediklerimi m羹mk羹n olduunda iyi yapabilecek ve fiyat aral覺覺mda bir saat var m覺 bilmiyorum?
Sizlerin tavsiyesi nedir? Dorudan ak覺ll覺 saat al覺p g羹n i癟inde deil de sadece spor i癟in kullanmak m覺 daha mant覺kl覺 yoksa Casio'nun bahsettiim 繹zelliklere sahip bir saatini mi (eer varsa) almal覺y覺m? Bazen nispeten d羹羹k segment bir ak覺ll覺 saat al覺p 羹st羹ne de bir s羹redir istediim ama quartz'da kendime s覺n覺r koyduum Ga 2100'羹n metal kasalar覺n覺 alsam m覺 da diyorum

Tavsiye ve yorumlar覺n覺z覺 bekliyorum, imdiden 癟ok teekk羹rler.