Saatolog 2025 Online Sipariş İçin Tıklayınız

Saat önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Saat önerisi

Mesaj voyvoda85 » 16 Haz 2024, 16:14

Herkese merhabalar ve hayırlı bayramlar forumun yeni bir üyesiyim, doğrusunu söylemek gerekirse burada ki burada ki çoğu kişi kadar bir saat,mekanizma merakım ve ilgim yok bir saat arayışına geçmemde ki en büyük etken arkadaşım ile aile fotoğraflarına bakarken bir şey dikkatimi çekti dedesi ve babasında ki saat şuanda arkadaşımın kolundaydı nesilden nesile geçmiş bu çok hoşuma gitti her baktığında onları hatırlamak güzel anıların depreşmesi vs. bu yüzden ben de benden sonra oğluma sonrasında da kısmetse ileri nesillere geçecek bir saat arayışına başladım.

Karma bir giyim tarzım var aradığım saatin bütün giyim tarzlarına az çok uygun olmasını tercih ediyorum her bir fotoğraf karesinde kolumda bulunsun hüznümde ,sevincimde, bir süredir modelleri araştırma içerisindeydim entegre bilezikli saatlerin hoşuma gittiğini farkettim şuan için gözüme kestirdiğim saatler maurice lacroix aikon 35mm , tudor royal 38 mm oldu

Bilek ölçüm 17 cm küçük bir bileğe sahip sayılırım 35-38mm arası ideal ölçüler olur sanırım , bütçem 100 bin ile 150 bin tl arası , 150 bine çıkmazsa iyi olur ama çok ekstrem hoşuma giden bir model ise bu miktara çıkabilirim. Bu kriterler doğrultusunda saat önerisinde bulunabilirseniz sevinirim ,şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
voyvoda85

TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Re: Saat önerisi

Mesaj c6rvo » 16 Haz 2024, 16:51

voyvoda85 yazdı:Herkese merhabalar ve hayırlı bayramlar forumun yeni bir üyesiyim, doğrusunu söylemek gerekirse burada ki burada ki çoğu kişi kadar bir saat,mekanizma merakım ve ilgim yok bir saat arayışına geçmemde ki en büyük etken arkadaşım ile aile fotoğraflarına bakarken bir şey dikkatimi çekti dedesi ve babasında ki saat şuanda arkadaşımın kolundaydı nesilden nesile geçmiş bu çok hoşuma gitti her baktığında onları hatırlamak güzel anıların depreşmesi vs. bu yüzden ben de benden sonra oğluma sonrasında da kısmetse ileri nesillere geçecek bir saat arayışına başladım.

Karma bir giyim tarzım var aradığım saatin bütün giyim tarzlarına az çok uygun olmasını tercih ediyorum her bir fotoğraf karesinde kolumda bulunsun hüznümde ,sevincimde, bir süredir modelleri araştırma içerisindeydim entegre bilezikli saatlerin hoşuma gittiğini farkettim şuan için gözüme kestirdiğim saatler maurice lacroix aikon 35mm , tudor royal 38 mm oldu

Bilek ölçüm 17 cm küçük bir bileğe sahip sayılırım 35-38mm arası ideal ölçüler olur sanırım , bütçem 100 bin ile 150 bin tl arası , 150 bine çıkmazsa iyi olur ama çok ekstrem hoşuma giden bir model ise bu miktara çıkabilirim. Bu kriterler doğrultusunda saat önerisinde bulunabilirseniz sevinirim ,şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim
Entegre bilezik seviyorsanız nivada f77 tavsiye ederim. 37 mm çap 45 mm lug to lugu bileğinize çok uygun

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
c6rvo

Mesaj ysnlztrk » 16 Haz 2024, 19:34

Bu bütçelere Omega Aqua Terra da bakabilirsiniz. Şahsen ben de sıraya bu modeli koydum.

SM-F946B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ysnlztrk

Mesaj voyvoda85 » 17 Haz 2024, 15:09

İki öneri için de teşkkür ederim iki saat de şık ve hoşuma gittiler alternatiflerim arasına aldım özellikle Nivada f77 baya ilgimi çekti
Kullanıcı avatarı
voyvoda85

Re: TSF Saatlerimiz Yemekte / Bistro Horology

Mesaj Akhilleus666 » 21 Haz 2024, 01:49

İki opsiyonun var bence. Biri isviçre, diğeri ise tabii ki Japonya. Birincisi bence Tudor BB54 olacaktır, ikincisi ise Seiko SJE093 olacaktır. Muhtemelen sen ilkini seçersin ama ben senin yerinde olsaydım her halde Seiko ile devam ederdim...

2201117TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Akhilleus666

Mesaj kaanknv » 21 Haz 2024, 02:26

Bence diver almanız daha iyi uygun. Tudor black bay, omega seamaster gibi plajda mayoyla da takım elbise ile de size eşlik edebilecek bir saat amacınıza daha uygun olacaktır. O bütçelere çıkmak istemezseniz 300 mt su gecirmezliği olan Longines conquest gibi desk diver modeller de olabilir. Entegre bilezik için de Oris Aquis olabilir. Daha dayanıklı ve uzun ömürlü istediğiniz amaca daha uygun olduğunu düşünüyorum.

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
kaanknv

Mesaj esenturk » 21 Haz 2024, 14:29

39 mm bir longines hydroconquest ya da 38 mm yeni çıkan conquest doğru tercih olacaktır. Hem bileğinizde fiyatına göre gayet başarılı bir saat taşıyacaksınız hem de horoloji dünyasında marka değeri en yüksek olanlardan birini kullanacaksınız. Ve tam da istediğiniz gibi torunlarınıza bile rahatça bırakabileceğiniz bir saatiniz olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
esenturk

Mesaj Akhilleus666 » 21 Haz 2024, 17:27

Tudor Blackbay58'in siyah kadranlı olanını alıp geçin derim. Her zaman kullanabileceğiniz, şık bir saattir ve ileride satmak istediğinizde nispeten daha az değer kaybı yaşayarak daha hızlı bir şekilde elinizden çıkarabilirsiniz.

2201117TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Akhilleus666

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 82 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners