Herkese merhabalar ve hayırlı bayramlar forumun yeni bir üyesiyim, doğrusunu söylemek gerekirse burada ki burada ki çoğu kişi kadar bir saat,mekanizma merakım ve ilgim yok bir saat arayışına geçmemde ki en büyük etken arkadaşım ile aile fotoğraflarına bakarken bir şey dikkatimi çekti dedesi ve babasında ki saat şuanda arkadaşımın kolundaydı nesilden nesile geçmiş bu çok hoşuma gitti her baktığında onları hatırlamak güzel anıların depreşmesi vs. bu yüzden ben de benden sonra oğluma sonrasında da kısmetse ileri nesillere geçecek bir saat arayışına başladım.
Karma bir giyim tarzım var aradığım saatin bütün giyim tarzlarına az çok uygun olmasını tercih ediyorum her bir fotoğraf karesinde kolumda bulunsun hüznümde ,sevincimde, bir süredir modelleri araştırma içerisindeydim entegre bilezikli saatlerin hoşuma gittiğini farkettim şuan için gözüme kestirdiğim saatler maurice lacroix aikon 35mm , tudor royal 38 mm oldu
Bilek ölçüm 17 cm küçük bir bileğe sahip sayılırım 35-38mm arası ideal ölçüler olur sanırım , bütçem 100 bin ile 150 bin tl arası , 150 bine çıkmazsa iyi olur ama çok ekstrem hoşuma giden bir model ise bu miktara çıkabilirim. Bu kriterler doğrultusunda saat önerisinde bulunabilirseniz sevinirim ,şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim